Mali ste po prirodzenom po šití mäso, ktoré vám odpalovali?

peny33
1. apr 2014

Ahojte,som 4 mesiace po porode a vraj mam na maternici po siti nejake dive masko,ktore mi musi odpalit,mate s tym skusenost?ake to je?

jahodka8
2. apr 2014

ešte som o tomto nepočula, ved to sa ešte môže samé vstrebať, 4 mesiace sú krátko.

1cica5
28. okt 2014

Ahoj. Chcem sa opýtať čo ti s tým mäsom robili? Ja som 8 týž,po pôrode a mám ho zvonku, DR. povedala že to je len kozmetická vada a nemusí sa to odpaľovať ak nechcem.

erinke
30. jan 2018

Ja som to mala nedavno po operacii. V jazve sa mi pocas cca 1.5 mesiaca/ urobilo diva maso /hypergranulacne tkanivo/ pomaly postupne az do neprijemne velkeho tkaniva.
Gynekologicka mi navrhla ze mozem ist na operaciu ak mi to vadi. No vadilo mi to neskutocne. Podrazdena koza a krvacalo to.
Isla som do kratej cca 10 min celkovej anestezy, operujuci lekar gynekolog, mi to odstrihol, spalil a uzavrel ranu. Po hodinke na izbe som isla domov uplne bez bolesti ani som nevedela ze mi nieco bolo. Konecne mam pokoj aj ked spominal lekar ze sa to moze vratit /klop klop dufam ze nie/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre