Mali ste po spinálnej anestézii pocit kómy?
Ja na jyske..ked presla zimnica ...prisiel neskor pocit tlaku a tepla do hlavy, hucanie v usiach, unava neskutocna ..fakt akoby som do komy padala a nevedela to ovladnut...zlakla som sa toho a bala sa zaspat, bala som sa ze sa uz nezobudim....snazila som sa rozpravat so spoluleziacou aby som nezaspala. Potom to odislo a ja som vedela ze uz mozem zaspat ...ale trauma mi ostala a o chvilu ma to caka znova.
Nemate podobnu skusenost?
Ta anesteza je pre niekoho fakt zaberak. Muselo to byt strasne… ja som bola 2x v an. Prvykrat som sa z toho nevedela spamatat 2tyzdne bola som ako ovalena nevladna totalne mimo… a 2x po cisarskom to som odkvecla len mi prilozila masku na tvar a tiez som bola dost dlho mimo
Baby jysk je obchod s nabytkom, Jednotka Intenzivnej starostlivosti je JIS-ka🙂
A nie nemala som taketo stavy ale tak moze sa to asi stat…
@amelia89 tak pardon ..pisala som na rychlo ...ja ze si domyslite tolko
@danielkadandy a upozornili ta že nesmieš dvíhať hlavu? Mne tuším povedali ze až do rána nesmiem dvíhať, aj piť mi dávali na slamku po leziacky. Raz som sa zabudla a keď som dvíhať hlavu skoro som hneď odpadla.
upadnutie do komy je silne slovo, to ze ti je na JISke zle a z nizkeho tlaku mas pocity ako si opisala je normalne, ziadna koma tam nie je... odpadla som viackrat ale okolo komy to ani neslo
@danielkadandy a neklesol ti tak tlak mala si povedať Dr. Ú mňa to bolo podobné sestra čo mi kontrolovala tlak sa až zľakla ale hneď ho vyrovnala
@simona20201309 hej snazila som sa nezdvihat
@kacena4 ja som sa toho asi tak zlakla 🤷
@sofia1979 ale na jiske sa ti to stalo ci este na operacke? Ja len som stale msla pocit ze mi pada tlak presne
@kacena4 hej myslis ze to bolo nizkym tlakom zé mi na jiske padol ? Lebo viem ze som spoluleziacej furt daco o tlaku hovorila ze ci mi neklesa ..som sa bala...nezavolala som nikoho lebo ma ukludnovala ze som napojena na pristroje ze keby daco tak by videli ...ale asi som radsej mala volat sestru...ja som spanikarila z toho ...

Ja som po spinalnej mala pocit na odpanutie na jyske, zostalo mi veľmi zle, prešlo to keď som sa vyvracala