Mám kontrakcie. Kedy ísť do pôrodnice?
Baby ako odpadnem kedy ist? Od večera mam bolesti v podbrušku a krizoch len boli nepravidelne teraz posledné 4 sú takéto

@nelca0510 prvorodička
@nelca0510 ja mam 20min len neviem odhadnut
Prvorodicka - je predpoklad, ze to bude dlhsi porod...
Tak ti poviem: moj prvy trval 27 hodin... isla som do nemocky poobede, otocili ma domov, vratila som sa vecer, maly sa narodil az nadranom na druhy den..
Druby porod som otalala, a ledva sme stihli 😀
Ak nemas nemocnicu daleko, chod sa ukazat, povedia ti, ci to predychas tam u nich alebo mas este dost casu a mozes ist domov..
Prajem vela stastia, dobry porod a krasne zdrave babatko ❤️
Fuha, to su taketo appky?🙈
Ved chod a ked tak povedz ze mas asi kazde 4min. Mozno ta poslu domov, mozno nie. Radsej skor sko neskoro
Pospi si ak sa dá a chod skoro ráno. Ak sú silne a nedá sa, správ nevyhnutne s chod hneď. Predsa ešte ta cesta. Keď ti to trvá uz celý deň, tak to neodzneje a v nemocnici ostaneš.
@taga vobec to tak nemusi byt,ja som bola prvorodicka,k0ntrakcie kazdych 7 minut,porodnicu sme mali 30 min autom.po 10 minutach jazdy som muzovi kricala aby zastavil lebo rodim.mne sa behom par minut tak rozbehol porod ze som skoro porodila v aute.do nemocnice sme prisli tak,ze mi uz isla hlavicka.porodila som za par minut
Takze nepodcenovat situaciu
@simona92101 ved ok, prave preto jej pisem,nech sa ide ukazat do nemocky..
Moze to byt rozne. Ja napisem sice svoju poslednu skusenost 4.porod sice ale nic nic. Zrazu 4-5minutove kontrakcie tak ma brali na salu. To bolo o piatej poobede. 17:45 cca sa skratili kontrakcie na 1-2minuty. Tak volala asistentka na lekara. 18:04sa narodila.
Pri prvom mi odtiekla voda a nic kontrakcie skakali rozne. Otvarala som sa ale pomaly. Po 28hod bola akutna sekcia.
aka to je prosim aplikacia? 😁
tak prvé ide väčšinou veľmi ťažko alebo ťažšie ako druhé. Aj u mňa to tak bolo. Prvorodeneho som prenášala 10 dní , narodil sa 41 týždni a druhý sa mi narodil o 10 dní dopredu v 38 týždni.
Oboch som rodila prirodzene. Prvého pichli mi vyvolávaciu o 9 hodine ráno a narodil sa 15:45.
druhy , ráno hlienova zátka a išli sme do poradne. Odbehla som si ešte domov na obed a potom s vecami sme sa odviezli do nemocnice. 14:20 sa malý narodil.
Jedna pani so mnou, čo bola na prijme porodila chlapca do 10 minút. Takže to je také individuálne. Radšej skôr ísť
Ten interval sa môže nárazovo skrátiť...radšej sa chod dat pozrieť..ja ako prvorodicka som mala najľahší a najkratší porod ...druhé a tretie horšie...
Autorka, ako si dopadla?
@tilly v ten deň porodila, za 2hod aj s príchodom
No tak to bolo rýchle. Gratulujem

V závislosti či si prvorodička alebo nie. Ja som išla keď.boli každé 4 minúty - ale ja som mala pôrodnicu 40 minút cesty