Poslíčkovia verzus kontrakcie

25. júl 2022

ahojte baby.. som v 38+1 týždni je to moje prvé dieťa preto neviem rozoznať posličkov od pravých kontrakcii.. preto vas prosim poradte mi... dnes večer (23:00) som pociťovala tvrdnutie bruška.. ale tie stahy boli silnejšie než tie čo som pociťovala doteraz.. no ešte som po zaspala.. v spanku ma zobudila silna bolest podbruška a bolesť chrbta, nepomohlo ani ked som sa otocila na druhu stranu.. nejako som to ustala no po hodine zase ta ista bolesť len mi uz prislo trochu aj nevoľno.. takto po hodine sa to stale opakovalo.. cca do 5:00 to skončilo.
myliste si ze do par dni mozem porodit? termin mam 7.8 dakujem všetkým co poradia 🙂

miankass
25. júl 2022

Stiahni si appku KONTRAKCIE a skus si zapnut ked to budes citit , a vypni ked prestane, tam ti vypise ze ci to moze byt 1.doba porodna a ci je cas sa balit do nemocnice, ja som napriklad mala poslickov cele tehu a v noci ma brutalne zacali krize boliet zapla som appku napisalo mi ze je to 1.doba porodna , no ja som sla spat neverila som tomu nejako lebo cele tehu som mala take len tie krize strasne boleli a o 5:45 o 3 hodky mi praskla plod.voda

cimage
25. júl 2022

Ja som mala poslickov posledny trimester a 2 tyzdne pred porodom prestali 🤷🏻‍♀️. Mam 3deti a vzdy som mala obavy ci to rozoznam. Ale porodne neprestavaju, daj si sprchu a ked neprestanu, tak to uz ide do tuheho. Iba pri 3tom mi praskla voda, takze tam to bolo jasne, ze uz rodim. Ale pri predchadzajicich som to proste vedela, ze to su tie prave porodne kontrakcie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre