Mám sa rozhodnúť pre Hemiltonov hmat?
Ahojte, do buducej poradne (streda) ak nezačne rodiť sa mám rozhodnúť či chcem hemiltona.... A ja neviem, som strašne unavená ale neviem či toto je spôsob akým si chcem dať zasahovať do pôrodu 🤷♀️
Mne ho spravili bez opýtania a varovania ešte dva týždne pred termínom 🤦 nikdy viac... Druhý pôrod som mala horší ako prvý, prvý bez toho do 5 hodín a druhý bolesti od nedele a narodila sa v utorok na obed 🤨
@stanusenka Ale v žiadnom prípade pred termínom...dodávam.
@stanusenka no práve mám rovnakú skúsenosť pri prvom tehu kedy mi ho spravili bez opýtanie a dosť neľudským spôsobom a veľmi ma to bolelo, no teraz som dosť čítala od báb že vraj ich to nebolelo vôbec 🤷♀️ ako nie som žiadna citlivka, tak neviem ako je to možné, termín pôrodu mám dnes
Mna sa pytala dr ci chcem hamiltonov hmat, vôbec to nebolelo. V utorok mi hmat urobila a porodila som v nedeľu
mne pri druhej dcerke spravila doktorka hamiltonov hmat (uplne jemne, nic som necitila) okolo obeda, rozbehol sa mi porod, bolesti velmi slabe, vecer okolo osmej mi zacala odtekat voda a po desiatej bola dcerka na svete. takze za mna skusenost vyborna.
Mne ho tiež spravili bez opýtania, bolesť strašná a vôbec to nepomohlo ešte aj po ňom som týždeň prenášala.
Neviem no.. Mne moja gyn potvrdila streptokoka tak mi hamiltona nerobili.. Kamoška co. Chodila do nemocky so mnou tak ta ho nemala a hamiltona jej robili. Ja som porodila okej a jej malého museli prevážať so zápalom pľúc do inej nemocnice... Neriskovala by som
Mne ho robili tiež, tiež to dosť bolelo a aj napriek tomu som napokon porodila cisárskym rezom 🤷 proste mne to ani nepomohlo....
Mna dr varovala pred tým než mi ho dala že sa musím uvoľniť aby to nebolelo a mala pravdu, zabolelo to úplne minimálne. Dostala som ho okolo pol 8smej večer, potom ešte jeden na sale a do pol noci som porodila.
Ani mne v tedy pri prvom synovi nepomohol l, len ma to asi 2 dni bolelo 🙄 preto rozmýšľam či do toho chcem ísť znova
Ahoj, prvá dcérka sa mi narodila zadockom. Doktorka mi povedala, že dieťatko je múdre a má dôvod, prečo sa neotocilo hlavickou dolu. Rodila som ju zadockom a celý pôrod od začiatku bolestí trval 5 hodín. Druhá išla hlavičkou a otras pôrod. Ja by som nezasahovala, ak nie je dieťatko ohrozené. Prajem čo najkrajšiu prvú skúsenosť a obom veľa zdravíčka👍
@k1234 och....mne to robili pri tretom dietati a NIKDY viac. Strasny brutal,prve 2 porody som mala prirodzene bez zasahov. Nedavaj si to robit,na co!?

@k1234 Dajte. Ak máte zdravé reprodukčné orgány, rozbehne vám to krásne prirodzený pôrod.