icon

Masť na bradavky

simi121
23. aug 2017

Ahojte, chcem sa vás spýtať , som 34 tt taška do pôrodnice ako tak zbalená, chýba mi len masť na bradavky. Neviete mi nejakú poradiť o ktorej ste z vlastnej skúsenosti presvedčená že je dobrá? 🙂

daraca_k
•
23. aug 2017

Ahoj ja som skusala avent a babylove z DM, super je ze sa nemusia zmyvat pred dojcenim 🙂.

buchta666
•
23. aug 2017

Lansinoh, prirodny lanolin, je trosku drahsi, no je najlepsi - osobne vyskusane

1988majka
•
23. aug 2017

Za mna najlepsi panensky olivovy olej tiez netreba zmyvat.

andreeblaho
•
23. aug 2017

Ja pouzivam na zacervenanie Propanthen 365 Baby a vyborne ucinkuje a zaroven nim mozes natierat babatku ritku ;).

simi121
autor
•
23. aug 2017

Skvelé ďakujem za odporúčania žienky 🙂

siska20
•
23. aug 2017

Ja by som odporučila kokosový olej...

bruneta880
•
23. aug 2017

@simi121 tiež som mala avent, ale teraz by som si zvolila lanolín.Tiež som počula, že je najlepší.

lavender273
•
24. aug 2017

Samotne materske mlieko je najlepsie na hojenie bradaviek. Aspon pre mna bolo kojenie strasne bolestive a na to nepomoze nic. Zdravotne sestry mi poradili vtierat si po kojeni materske mlieko, ziadne oleje a lanoliny.

sadika
•
24. aug 2017

ja tiez Lanisoh - cisty lanolin, nemusi sa zmyvat a co ti ostane, mozes pouzit na ritku u babatka.

lubka3232
•
27. aug 2017

ja som skúsila viaceré. babylove z DM, hojivý zázrak, kokosový olej, avent....dobre zaberala bepanthen care. ale asi najviac sa mi osvedčilo počkať. lebo proste na začiatku bradavky bolia nech si ich natieraš čímkoľvek. a v prípade, že vzniknú ranky, tak dobre poslúži si ich ponatierať trochou vlastného materského mlieka