icon

Menštruácia po cisárskom

amazonka81
4. feb 2018

Ahojte,som 3 mesiace bo cisarskom a menstruaciu som mala na vianoce a odtedy mi este nedosla,je to normalne?

daakotaa
•
4. feb 2018

Ja som mala hned po šestonedeli a potom až o 5 mesiacou keď som prestala kojiť. A pri prvom az po 8 mesiacoch tak isto po odstavení.

nelinka2009
•
4. feb 2018

@amazonka81 kojis??

amazonka81
autor
•
5. feb 2018

Nie nekojim,cistila som sa od oktobra a v decembry na vianoce som mala menstruaciu a od tedy este neprisla

fantinka
•
5. feb 2018

To nevadi, chvilu trva, kym sa upravi cyklus. Ja som mala cisarsky v juli a doteraz nemam este 🙂. Stale dojcim, takze je to mozno preto. Ale co viem, tak kamoska dostala napr az po roku.

ma12345
•
5. feb 2018

Tak veru, chvilocku to trva, kym sa vsetko da do "normalneho" stavu. Ale ja by som si aj tak spravila tehotensky test, pre istotu 🙂 :p

sindas
•
5. feb 2018

Ja som po prvom cisarskom dostala az po 16-tich mesiacoch a momentalne som 6 mesiacov po druhom cisarskom a tiez este nemam. Aj som sa pytala doktora a povedal ze to je v poriadku hlavne ked sa koji... Ale ak nekojis a uz si mala menzes tak sa skus poradit s doktorom.

pininka
•
5. feb 2018

Tiez si myslim, ze ked nekojis, uz by si mala mat. Ja som mala tri cisarske, prveho som kojila kratko, menzes prisiel po dvoch mesiacoch, druheho 5 meiacov a po mesiaci od odstavenia prisiel, malu este kojim a menzes prisiel 5 mesiacov od porodu.

amazonka81
autor
•
6. feb 2018

Tak neviem aj ked pred tehotenstvom predtym mi stale meskali 2 tyzdne stale