icon

Menštruacia po šestonedelí počas dojčenia

bebe99
16. jún 2020

Ahojte pred troma mesiacmi som rodila. Celé šestonedelie som krvacala po sestonedeli bola pauza a potom som mala mierne krvacanie 7 dni odvtedy presli dva mesiace a nemam menzes. stále plne kojim . Može byť že to nebola menštruacia len nejake finalne krvacanie keďže ešte kojim? Tehotensky test mi zatial vychádza negativne . mávate menštruaciu po šestonedeli pravidelne?

daniela1911
16. jún 2020

@bebe99 ja som dostala po 10 t od pôrodu a mám pravidelne odvtedy, resp. každý mesiac. Tiež kojím+odśavam už 9.mes.
Ale počas kojenia nemusíš mat vôbec pravidelnú menštruáciu. Aspoň tak mi to povedal lekár.

rachel36a
16. jún 2020

@bebe99 nemala som menstruaciu vobec ktm som kojila...len raz mi take slabe spine ie prislo

matya12
16. jún 2020

Mne prišiel menzes deň po ukončenom šestonedelí.. Dva mesiace som mala a tretí nič, len bolesti podbruska.. Podla lekárky sú to hormóny a nedá sa predvídať či budem mať cyklus normálne alebo nie

mimimiruska
16. jún 2020

Je to v poriadku ked kojis a nemas menstruaci nevadi to pri kojeni tak byva ...mektere mamicky koji klidne rok a nemaj menzes a nektery maji menzes a koji .. . Moj pripad len pre zaujimavoat krvacela chcilku po porodu pak nic a pak az po 6 nedeli a pak zase nic az do doby kedy som prestala kojit coz bolo pol roku cca 🙂 ...