icon

Menštruácia už dva týždne po šestonedelí

sylwi23
10. júl 2016

Ahojte práve dnes to prislo. Uplne "ideálne"deti si sú na týzden prec a mi máme s muzom pekný cas na seba ako nikdy a ja som sokovana, ze uz dva tyzdne po sestonedelí som asi teda fakt dostala Ms. Pocit je to klasicky skareda plet bolesti len trosku v podbrusku a krvácam ale o dost menej ako normálne. Je to fakt Ms? U lekárky som bola pred 11 dnami a videla tam vajíčko a este vravela, ze teraz je to úplne malo pravdepodobné dalsí rok polrok , ze ked plno kojím Ms sa málokedy dostaví a boom ja ju mám teda pocit je to taký len krvácam ovela menej aj keď je len prvý deň mne sa to spustí tak na druhý.... Vychádza to vôbec keď pred 11 dnami tam videla ešte vajíčko? Inak som mala pocit ze ovul. sa dostavila a stále som si hovorila blbost to si len nahováram lebo pri pri predošlích Th sa dostavila fakt az po pol roku - 9mesiac. AJ vy ste ju mali tak schnell? Ako je to možné čo sa moje telo tak rýchlo nadstavilo 😉 tesila som sa, ze po sestonedelí bude mensie riziko otehotnenia a hlavne konecne ziadne vlozky.... a hopla je to tu.... 😒 😉

ingrid2304
10. júl 2016

ja som pri prvej dcére dostala asi mesiac po šestonedelí (možno skôr), pri druhej som dostala až po 13-14 mesiacoch.

kika2111
10. júl 2016

ja som pri vsetkych 3detoch dostala hned po sestonedeli..asi 7dni bol pokoj :D

kika2111
10. júl 2016

a to si dala prec 2mesacne babatko na tyzden,dobre som pochopila? :O

sylwi23
autor
10. júl 2016

nie malá je doma len chalani su prec 🙂 To by som nikdy neurobila jejda len malička to je akoby tu nik ani nebol 🙂 spinka a potom sme zas spolu proste je to o dost menej práce dovolenka normalne su traja a teraz len jedna to som tak automaticky napísala a chalani mi chýbajú už teraz ale su už velký a chceli ísť na dovolenku s dedkom a babkou 🙂

sylwi23
autor
10. júl 2016

Ty teda aj ty tak skoro 😉 No teda ja že bude pokoj a žiadne plodné obdobie ďalších pár mesiacov...

kika2111
10. júl 2016

@sylwi23 aj ja som si myslela,pri plnom kojeni..no nestalo sa...ale teraz vo stvrtok mi vzali maternicu,tak si budem ista,ze ziadny menzes nebude

sylwi23
autor
10. júl 2016

Práve som čítala o tebe máš krásne detičky a ja mám dvoch chalanov 6ročného ako ty a 4 ročného a teraz malú moju túžbu 3.Baby úplne chápem tvoje pocity čo si prežívala ako žena a mamina... Práve dnes sme mali aj mi tému či by sme chceli ešte jedno bábo a všetko je otvorené ...človek to berie všetko tak automaticky a potom, Keď si prečíta takéto veci tak si fakt povie, že mať deti je obrovský dar. Inak aké to je s takým malým rozdielom? Ja som mala 2 roky 2 mesiace a mala som čo robiť. Ako si zvládala Th a teraz situáciu? Si určite super mamina 🙂 Ono uvidíš časom aké super je že chalani sú po sebe. Drž sa aj keď ty to zvládaš už teraz výborne 🙂 😉

sylwi23
autor
10. júl 2016

Inak vychádza to keď som tam mala pred 11 dňami na ultrazvuku vajíčko nie je to celé nejak rýchlo? Práve počítam plodné dni.... 😉

sylwi23
autor
10. júl 2016

A fakt Kika aspoň sa týmto nemusíš zaoberať a môžete fungovať slobodne a naplno... Prajem všetko dobré a nech sa darí 😉

kika2111
10. júl 2016

podla mna ovulacia aj cele 28dnove pocitanie este po sestonedeli nefunguju ako maju a tak kludne menstruacia moze prist..no a ake je to mat 14mes.rozdiel medzi chlapcami..je to krasne!lubia sa ako kone 🙂 samozrejme su dni,ked padam na rit 🙂 , ale nemenila by som a moja velka dcerka mi rada pomaha,takze to zvladame🙂 a od septembra otvaram sukromne jaslicky u nas doma,tak mi tam bude behat 8deti,tak myslim,ze mam dobry zaklad :D drzim palce!

sibalka21
10. júl 2016

@sylwi23 je to uplne normalne ze mas MS ja som dostala presne po mesiaci od porodu MS :D a lekarka povedala ze ja som z tych menej stastnych, ktore dostali MS hned a kamoska dostala az po 9 mesiacoch 🙂 je to individualne 🙂

majinka273
10. júl 2016

Ja som tiez po 3tom porode hned 2tyzdne po sestonedeli dostala MS, tiez som myslela, ze aspon 3 mesiace ako po prvych dvoch porodoch bude pokoj, ale ako som sa mylila .... :D bezim dalej ako hodinky....

sylwi23
autor
10. júl 2016

nuz sranda ze teraz telo reaguje inak...

sylwi23
autor
10. júl 2016

inak rýchlejsie...ja dva krat fakt az mozno po pol roku a teraz za dva dni to budu dva týzdne inak to znamena ze ovu. som mala pred cca 14.dnami....lebo pred 11.dnami mi na gynde povedala to co som uz napisala tak som necakala, ze to príde tak skoro...

zuzanaete
10. júl 2016

@sylwi23 Teraz je dost zbytocne pocitat. Moze telu chvilku trvat, kym sa dostane do normalu. Mozes mat teraz kludne kratku lutealnu fazu. Mne sa tak postupne predlzovala a az po niekolkych menzesoch sa dostala na povodnu dlzku. Kazde telo je individualne a reaguje inac.

sylwi23
autor
10. júl 2016

aha ja pocitam nakolko moja ant.je prerusovanie a v tych dnoch chcem davat pozor ale mas pravdu myslela som si,dik