icon

Močenie po pôrode

lienka1701
17. jan 2016

Kocky prosim vas som 9.den po sekcii...v porodnici vsetko ok prisla som domov zimnica ma chytala nemozem poriadne na velku stale ma tlaci a ked aj idem len mam tlaky na konecnik a pri tom ako docikavam tiez taky tlak ci bolest...zacalo ma vsak boliet na lavej strane chrbta ako su rebra...na ttu stolicu som si dala glycerinovy cipok a po vyprazdneni bolest v chrbte pomalicky presla...mama mi vravi ze asi zastavene vetry no teraz ma to zacalo znova boliet plus bolesti v podbrusku no na stolicu ma uz netlaci veru...neviem ci s tym ist na gyndu ci kde uz ma bolia aj krize a moc mi jest nechuti pritom vcera som bola stale hladna

janinah
17. jan 2016

Je to riadne brušné á operácia,kopa šitia v bruchu...je ešte nárok mať bolesti,sleduj,či nevyskočí teplota náhodou.....ešte pozor aj na stravu....

katkakovac
17. jan 2016

@lienka1701 utekaj na pohotovost. Hned! Mozu to byt zastavene vetry ale aj pooperacne komlikacie. Tu ta nikto odborne nevysetri.

lienka1701
autor
17. jan 2016

A ked pojdem zajtra k svojmu gynekogovi mi povedali ze ked nejake komplikacie mam ist tam

damarafrigg
17. jan 2016

@lienka1701 zacni viac mliecneho na tu stolicu hl.mlieko jogurty pudingy. Tlaky na konecnik som mavala aj ja. Podbrusko aj rana ta budu este dlho pobolievat-rana sa hoji, maternica stahuje.

janinah
17. jan 2016

@katkakovac nestraš ju,vyprázdnila sa,tak o zástave peristaltiky nemôže byť reč

lienka1701
autor
17. jan 2016

Dakujem kocky no zajtra i tak skocim na gyndu predsa boli sme dlho s malym v porodnici mne nic nebolo zacalo to az ked som prisla domov a bojim sa co to bude aby to aj maly nedostal ked ho kojim...inak vsimla som si ze ked som sazabalila do deky tenchrbat menej bolel...bolesti v podbrusku som vobec nemala az dnes...a rana ma moc uz neboli na to ze ma strasili ze ake je to po sekci

janinah
17. jan 2016

@lienka1701 hlavne ak budeš mať zimnicu a horúčku,tak určite lekár

lienka1701
autor
17. jan 2016

Horucku nemam zima mi trosku je ale zimnica to nie je

adka31
17. jan 2016

@lienka1701 tlak a bolest pri konci mocenia, tiez bolest podbruska a krizov moze byt velmi rychlo aj zapal mechura. clovek sa celkovo zle citi, moze mat teplotu, zimnicu. poznam to doverne, mavam to casto. a castejsie po mojej poslednej sekcii, co bolo presne pred 2 rokmi. urcite ti vyšetria aj moc a to by sa hned ukazalo, tak radsej chod a si ozaj kratko po porode, tak aby sa nieco nezanedbalo. drzim palce. 🙂

lienka1701
autor
17. jan 2016

@adka31 dakujem zajtra urcite pojdem predsa mam doma uz dve deti a treba sa o ne postarat mna to vsak po chvili prejde a uz skm zase aj hladna no zajtra urcite idem nemienim to podcenovat

svetkaadamko
17. jan 2016

@lienka1701 ja som sice nerodila sekciou, ale ako pisu baby, stahuje sa maternica, telo sa musi dostat naspat do "povodneho stavu" a zvlast po sekcii ro trva predsa len dlhsie. A zial, prinasa to aj take stavy ako bolest krizov, bruska, vetry zastavene. A to, ze ta v nemke nic nebolelo, az doma, to vela robi aj psychika. Vies, tam si sa sustredila na malinke, chcela si byt co najskor doma, tak telo sa "tesilo" a bolo mu fajn. A doma uz prisli kazdodenne starosti a telo sa dava takto dokopy. Ale urcite skoc k lekarovi, aspon ta upokoji.

evittam
17. jan 2016

@svetkaadamko
@lienka1701 Určite choď k lekárovi - strašiť ťa nemienim-netuším čo to môže byť - lekár nie som. Ale, rodila som prirodzene aj sekciou a žiadne takého problémy som po návrate domov nemala ani po jednom pôrode.... Áno pri prvom ma boleli ešte vnútorné štichy-lebo ma malý dotrhal, pri sekcii zase jazva - hlavne vnútorná - ale to je normálne. Jasné, každá sme iná a netvrdím, že keď som ich nemala ja, tak to nemôže byť normálne - ale nepodceňovala by som to.... 😉