Môj pôrod so zlatou žilou: Je cisársky bezpečnejší?
Baby mám zlatú žilu veľku ako orech vonku už 7r od prvého pôrodu. Môžem s takou zilou znova rodiť prirodzene? Nie je to nebezpečné? A veľmi bolestivé ? Nie je lepší cisársky? Mám aj varixy na celej ľavej nohe .
Prosím tie čo ste mali skúsenosti ďakujem
@janulka1802 bože mne sa po pôrode nevrátila nazad . Mám ju 7r vonku .
Vyšla keď som tlačila od vtedy ju mám stále vonku . Jasné že tebe nič nikto neodporúčal. Keď ju nemáš . Vy ste ozaj divné
Neviete čítať a potom píšete somariny
Ano ja citam. A ty citas? Ci len svoje? Ze preco to za 7rokov neriesis? To ti nevadi? Ja som to mala iba 1-2mesiace. Po porode rapidne horsie to bolo mozno ako mandarinka velkost ak nie vacsie. Ale ja som nevedela ani krok spravit. Preto sa cudujem ze to mas vypucane von a
Lebo ked sa to nestiahlo same tak… cez dr.
@maryetta miláčik mne to problémy nerobí 😆aj to čítaš ? A prečo som si to nedala odstrániť ? Lebo to boli ako šľak. Tak pre to
A keď nemám k tebe čo povedať nemusíš písať o sebe lebo to má aaaabsolutne netrápi
Tak ked ti to nerobi problem tak preco riesis porod? Ani to nebude problem 😉
Autorka,keď tvrdíš,že ho máš veľký ako orech,to ti nezavadzia pri stolici,sedení?
@domka222 nie nevadí ,používam vlhčené
@maryetta boha pri tlačení máš iný tlak
🤦♀️ mňa nezaujímalo, čím si utieraš riť. Ale keď sedíš, tak to musí bolieť, ak je to naozaj také veľké. A aj pri tlačení stolice,to zrejme nebude úplne bez bolesti. Mne po prvom pôrode tiež zostali. Po druhom sa zhoršili, ale len do zahojenia. Však ale to je na zvážení lekára, takže sa tu úplne zbytočne rozčuluješ
@domka222 čítaj a zistíš že ja stým žiadny problém nemám . Neboli ,nepali,nekrvaca nič . To že ty si mala bolesti neznamená že má každá

@maryetta čítas že ja ju mám 7rokov vonku ?