Môže fyzická aktivita vyvolať pôrod bezpečne?
ahojte.len rozmyslam.prenasala som.pila caje,homeo,prechadzky,atd.babo pri porode malo uz taku skaredsiu farbu,teda tusim len koncatiny,preto mu strhli bod pri apgare.takze realne som prenasala.chcem sa vas opytat,ak by som zase prenasala,alebo ku koncu by sa nic nedialo,mozem aj intenzivne upratovat,okna umyvat,chodit po schodoch?lebo som tu citala,ze praveze ku koncu ked to prezenies,tak sa moze predcasne odlupovat placenta,mozes krvacat,nedajboze sa moze babu len kvoli tomu omotat snura okolo krku.neviete aka je pravda?lebo pomoct si prirodzene je lepsie ako oxytocin,ale zas ohrozit svoje dieta nikto nechce.ako to je?
Kamaratka doobedu umyvala okna. Poobede isla rodit. Ale to bola v termine.
Mne dr povedal ze sa mam setrit a porod pride kedy ma. Ze sil este budem potrebovat na dany porod.
Ja som týždeň pred pôrodom a týždeň po termíne robila všetko možné aj nemožné aby som si vyvolala pôrod samovoľne keďže som sa veľmi bála vyvolávania, a teda pôrod sa mu spustil asi až hamiltonom, a malý sa narodil bez problémov. A to som fskt chodila schody viac x do dňa, prechádzky, vysoká fyzická aktivita počas celého tehu.
@lucia13022023 sranda.no ja som bola pn a isty cas lezala kvoli nizko polozenej placente,potom som tiez vsetko robila neskor,ale nic z toho.ako spustilo sa to same a bol to pekny porod,len par dni po termine
Mne nepomohlo nic, aj teraz 5 den prenasam, umyte okna, vypratany dom, na osme poschodie na poradne peso chodim, doktorka povedala, ze teoreticky pomaha len nechraneny styk

@bessdonna mme rupla placenta v 29tt z nicoho nic. Tazko povedat co pomoze a co nie. Niekomu jedno,inemu druhe,...