Môže ísť otec v sanitke do pôrodnice?
Ahojte chcem sa spytat ked ste sla niektora rodit a nemate auto byvame na dedine otec mohol ist sanitkou svami ci nesmel vdaka za odpovede😉
ježiš márja...uz to nechajte tak, pre mna za mna si zavolajte aj vladny špeciál, je mi to jedno, ale sa tu nehrajte na pomaly ,,ohrozne na zivote,,. Len rodite, nič ine...tak ako zeny pred vami a zeny po vas. Furt dopredu riešiť...kokos toto vas trapi...ale to to ze budete mat dve decka a auta ,,niet,, tak to by ma viacej trapilo, ze sa v noci niečo stane, ochorie, neviem ist na pohotovost a ja niekde v psej materi na dedine bez auta. Ano, da sa zit aj bez auta, ano, nema kazdy take moznosti...a bla, bla...neviem, ja by som pri detoch chcela mat nejaku ,,hrču,, predsa len nakupy, lekari pri malých deťoch človek nikdy nevie čo sa zomelie, a nebyt furt odkazany na pribuzných a dobrodincov, taxiky.
@sardinka336 decka mas ty a u nas existuje decka rychla pohotivost😉si tupa alebo co uz sa neozivaj ked sa stebov nikto nebaví!!!o moje deti je postarane skor tie tvoje by si si mala chovat a nie tu vsetko komentovat!!vidiet ze mas nudný zivot q uz na takuto tupinku nereagujem😉
@moni244 ty ta pravá, tu poukazuj na niekoho gramatiku.
moni244
@esther03 ukludni sa, ja som reagovala na osobu, co tvrdila, ze naco si robia deti, ked nie su zabezpeceny, lebo nemaju auto. Ale jasne, ty si mala potrebu presviedcat o svojej pravde, ze len ta je spravna. A stale budem tvrdit, ze auto v BA nepotrebujem a ty sa kludne postav na hlavu a odrazaj sa usami je to moj nazor, ked ho nevies prijat, tvoj problem
@momoqui
@moni244
@sardinka336 nič si z nej nerobte, podľa nej sme všetci tupi, nemáme čo robiť, máme nudný život atď... hlavne že ona ho má super zábavný, keď má čas riešiť taketo "problémy" :D a jasné že sa s nami nikto nebaví, to že dá takúto tému na verejné fórum a potom "sa nebaví" je super inteligentné :D
@moni244 gramatika sa da naucit .mam rozbity mobil bohuzial ale je ubohe tu stale riesit vec ktora je fakt a sanitku si mozem zavolat tak isto mam deti z muzom bez auta aaaa???ja ho nepotrebujem sportujem a je mi tak dobre a ked budeme chciet auto tak si kupime uz naozaj sa troska zobud a chod radcej riesit svoje komplexy a zivot ps v ba by som auto nepotrebovala ved uz teraz je tam auto na aute lebo su lenivy ludia tu na dedine stacia nohy cerstvy vzduch bycikle👌🏻
Inak tieto dlhe diskusie o nicom su vzdy najzabavnejsie.. 🤣 fakt mi to pripomina skolske casy, ked sme sa v triede zacali hadat..
@walkyra88 pises ako retardovana hus zo specialnej skoly, hroza citat tvoje komenty prepac, jasne, ze si rodiaca zena moze zavolat sanitku, ma na to pravo, ale mavat im pred ocami dokladom o zaplateni, zazmluvneni lekara, uz velky vyznam mat nebude, kedze si v ohrozeni zivota, kedze potrebujes rychlu zdravotnu pomoc a ver tomu, ze sa ti nijaka sanitka nebude predierat do tvojej nemocnice, lebo ty to mas zaplatene,pojde do najblizsej, kde budu moct akutne prijat, opakujem, rodiaca zena ma v hlave asi ine ako rozmyslat, ci ma vezu do spravnej nemocnice.... A muz zarucene s tebou ist nemoze, to ti bolo uz xy krat napisane, takze vela zdaru.
@walkyra88 viem, ze uz nechces reagovat a pokracovat v tej diskusii,ja len na margo toho co ti pan primar povedal ... nie je pravda, ze ked mas zaplatene tak ta sanitka zoberie k tvojmu dohodnutemu lekarovi, rychla zdravotna sluzba je rychla, ze musi urgentne poskytnuc pomoc a tym odvaza pacienta do najblizsej nemocnice, ak zachranar vyhodnoti tvoj stav, ze stihate ist tam kde mas rodit je to len a len na nom ci tak urobi na jeho ochote, ze ta tam odvezie- informacia priamo zo zachrannej sluzby. 😎
@felycity dnes mi to potvrdil aj sanitar ktory to robí 20rokov takže tak!!dakujem za vaše zaujimavosti mam to už zistené😉
@maciatkolulu retardovana hus zagagala iba tolko ktebe nie nemam specialnu skolu 😉a nik netvrdí že mam lekara zazmluvneneho 😀Pohode vase komentare ma nezaujimaju mam tetu na antolskej a každá žena si planuje pôrod a vyberá si kde chce rodiť a sanitku si zavolam v krajnej nudzi ak budem sama doma z malou dcerou takže už tu nemusíte dokola riešiť to isté dakujem a idem adminku poprosiť o zrušenie otázky vo fóre..
...ze sanitar 😀 😀 😀
@walkyra88 ja len že to nie je zaujímavosť, neviem sanitár a záchranár na RZP je niečo iné, a inak, toto mi povedal môj muž záchranár( ktorý to už tiež robí takmer 20 rokov), čiže ak vyfasuješ jeho tak by konal takto., ak niekoho iného zas môže inak rozhodnúť..... to som tým chcela povedať, že každý záchranár môže mať iný postoj a nemusí byť ochotný ťa odviezť tam kam povieš aj keď to máš zaplatené( nie je to jeho povinnosť), to len, aby si sa nespoliehala 🙂, je to len dobrá rada, takže prosím nepoužívaj výstražné interpunkčné znamienka - slušne komunikujem a v písomnej forme to nepôsobí práve priateľsky, je to voľná diskusia a ak ťa to otravuje, v upozorneniach sa dá vypnúť,aby ti nechodili viac upozornenia na túto diskusiu.
@walkyra88 tak ked nemas speci skolu, tak pis normalne ako dospela inteligentna zena a bude😉
@walkyra88 nabudúce sa spýtaj popredu tety, uja, uja Googla, brata a nemusíš to tu riešiť na deviatich stranách a pourážať polovicu MK. Nám je totiž úplne jedno, ako sa do tej pôrodnice dopravíš, kľudne aj na bicykli. A nezabúdaj, že pôrod je ta špecifická záležitosť, že sa môže zvrtnúť všetko úplne inak, ako si si naplánovala.

@maciatkolulu z vychodu nie som nie nemaju auto a ked su tak sprosta a nevies citat vsetko tak to nekomentuj rodiaca zena ma pravo na sanitku over si to a netrep blbosti a ked budem z muzom ked ma to chyti berieme si taxik a ked nie zavolam si sanitku😉👍🏻potom ti napisem ci zena ktora ma silnu anemiu je tehotna moze si zavolat sanitku ked ide rodit a nema ju kto odviesť😉