Môže to byť predzvesť pôrodu?
Ahojte žienky, prosím o názor, radu, skúsenosť 🙏
V nedeľu ráno mi odišlo dosť hlienu, bol úplne priesvitný a ťahavý.
Včera som bola v poradni, povedala som to aj lekárovi, s tým, že pán doktor povedal, že už sa tam niečo pripravuje, otvorená na prst a krčok na jeden CM...(termín mám až 15.3.,ale prvý pôrod bol predčasný, a tentokrát je bábätko pre prípad trošku väčšie)
Dnes ráno na wecku sa utieram a zas hlien, no už aj s prímesou krvi trošku, cítim sa len tak, ako keby som krámy mala dostať, bolestí v podbrušku a kríže, nič viac, a doteraz som bežne aj poslíčkov mávala... Aj som trošku znervóznela, lebo to je tehotenstvo po 8mich rokoch.
Kľudne to môže odísť zátka môžeš byť aj otvorená na 1-2cm a ešte vydržiš. Hlavne nestresuj a buď pripravená keď to má prísť príde.
Mne sa vsetky deti narodili 2 tyzdne pred terminom.
Predzvest to moze byt. Podla mna je to zatka. Ale zial ta neurcuje, kedy to bude. Moze to byt i dnes, i o dva tyzdne. Kazdopadne, naznacuje, ze sa to tam uz pripravuje 😉
Drzim palce
@marika987 ďakujem za podelenie sa s vašou skúsenosťou 🙏 volala som svojmu obvod.gynekológovi, a ten má hneď poslal, aby som sa išla do nemocnice ukázať, natočili mi ctg, kontrakcie žiadne, resp.slabé, no po vyšetrení lekár povedal, že krčok je už úplne presiakly, a že hlavička tlačí na vchod a otvorená som na prst ..tak neviem, ale taká menštruačná bolesť pretrváva stále, občas bruško jemne stvrdne...tak uvidíme no, sama som zvedavá...
@michi29 Neviem aké si mala bruško, no teraz na foto mi príde bruško už poklesnuté. U mňa v ten deň ako kleslo bruško mi aj praskla voda a o 25 hodín sa narodila mala (ale u mňa to bolo predčasne kvôli preeklampsií). Ale doteraz si pamätám ako som sa ráno zobudila a hneď panika, že ako mi kleslo bruško a o pár hodín už to nabralo grády 🥴

@michi29 no takéto bolesti začínali aj mne v noci ked som sa zobudila uz som mala aj krv na vlozke a odtiekla mi voda mne to bolo predvest pôrodu v ten deň som aj porodila ja by som sla bud k gynekológovi alebo do nemocnice lebo nikdy neviete