Môžem mať s mužom sex pred pôrodom, ak má angínu?
Prosím vás,komentáre typu "Keby mal angínu tak nevládze nič"..si, prosím,nechajte.
Chceme z osobných dôvodov napomôcť pôrodu, som v 39tt ale má, bohužiaľ,angínu. Teplotu už nemá, tal sa pýtam, či nemáte skúsenosť s tým,žeby mohol nejako nakaziť mňa alebo dieťa. Alebo lepšie použiť prezervatív? Ďakujem za rady.
Presne to som chcela písať že prečo treba hneď útočiť či vieme čítať? My sme tu normálne didkutovali. Ja som len normálne pýtala lebo teraz sa snažíme o druhe bàbo a som otvorená na novinky tak možno že niečo nove aj naučím. A práve preto tu vyskitujú hadky kvôli zbytočným veciam.
@mysga to je uplne jasne, podla mna, to vie kazdy, ze dieta sa pocas sexu nekazi anginou 😉
@maciatkolulu no, každý nie... To by tu nebola táto téma. :D
@maciatkolulu otázka autorky znela tak: mohol nejako nakaziť mňa alebo dieťa? Odpoveď od Jankali Samozrejme, že môže nakaziť aj dieťatko. Tak mne to príde tak že teraz ešte počas tehotenstva preto sa pýtam a hádať s tebou o to nebudem.
celkom tomu nerozumiem, ze ked uz chcete mat sex kvoli tomu, aby si porodila, tak preco s prezervatiovom? ved predsa spermie posobia na krcok maternice a to je cielom, ked budete mat prezervativ, tak je to bez efektu.....
Dievčatá, overila som si to u kompetentných, u jednej pani doktorky, aby ste vedeli dobuducna tie, ktoré majú podobný problém.
Je to bezpečné, k dieťaťu sa dostať nemôže nič.
A čo sa týka toho,či má partner nakazí doma alebo nie, to sa môžem nakaziť hocikedy hocičim, keď pojem von..to som predsa nechcela riešiť, takisto som nechcela počuť vás názor nato prečo sa tak "ponáhľam". Dakujem za rady
@mysga aha... 😉 to ako asi vazne...
@pribinak dvakrát sa nám po sexe spustili kontrakcie a Otvorila som sa o jeden cm.. Vždy to ale prešlo, raz z toho sme to ani nedokončili a aj tak to malo "úspech".. Mám už takmer spotrebovany krcok a som na 3cm otvorená, lekári mi v nemocnici sami radili aby sme to takto posunuli..
@kristinapastuchova tak myslim, ze vacsina vedela, ze dieta v maternici nemoze dostat zo sexu a spermii od muza anginu 😉 Ale myslim, ze vacsina rovnako vie, ze tie male potvorky su hlavny spustac porodu, takze treba ist na ostro 😉 Drzim palce, nech to mas co najskor za sebou a nech ste zdravi vsetci
@kristinapastuchova vsak tato rada - ze pohlavny styk je dost bezna, ale s prezervativom?
@kristinapastuchova zvolte polohu aby na teba nedychal, a babatku neublizi, neboj

@mirandina dievca zlate citaj este raz prispevok od @jankali Akože keď nakazí teba - v pohode? A keď bude bejby na svete, nebudeš ho kojiť apod.
... Samozrejme, že môže nakaziť aj dieťatko.. na čo sa berú antibiotiká, keď je pozit. test na streptokoka?
CItas? ked bude bejby na svete....
@moni244 jasne, ze nie pocas tehotenstva, ale potom, nie je nic moc rodit, alebo byt tesne po porode a mat anginu, tam je uz ruska na mieste a rovnako atb a lieky je uplne na prd brat hned po porode a kojit...Takze ako som ja pisala, ja by som urcite mala minimalne rozdelene spalne, alebo by mal chlap rusku aspon prve dva dni, kym realne nezaberu atb, alebo by som sa odplichtila prec, ak by bolo teda kam a neriskovala, ono je fakt teraz uz jedno, ci si zasulozia 😉 , ci nie, kedze boli spolu predtym...