icon

Môžem očakávať pôrod?

11. feb 2023

Ahojte, zobudil ma pocit nevoľnosti, celkom dosť mám pocit, že budem zvracať a do toho mám hnačku.. Môžem očakávať každú chvíľu pôrod? Momentálne končím 38tt, neviem si to nejak vysvetlit prečo mi je takto. Dakujem vám za vaše skúsenosti 🙂

juliet86
11. feb 2023

ahoj ano. toto mozu byt priznaky. telo sa cisti

autor
11. feb 2023

@juliet86 dakujem veľmi pekne 🙂

noami12
11. feb 2023

Môžeš očakávať, ale nemusí to byť ani hneď dnes alebo zajtra 🙂 ja som mala takéto nevoľnosti a porodila som od toho asi tak za týždeň

adka3321
11. feb 2023

mne bolo tak vcera, hladna som bola strasne, najedla som sa a uplne tazko od zaludka, ranajky hned isli tadial kadial prisli, cele doobedie mi bolo nevolno, bola som aj na poradni, doktor povedal, ze sa to tam uz chysta, ale este to zatial na porod nevidi, takze len cakat. a ze nevolno od zaludka mi je aj z toho dovodu, ze babatko je uz velke a tlaci na zaludok

ivka21
11. feb 2023

No mne to ako očakávaný pôrod nepripadá. Ale každá žena je iná. Skôr by som brala tvrdnutie bruska, že odišla hlienova zátka. Alebo ak ta Dr. vyšetril a máš už otvorený krcok. Zle ti môže byť fakt z hocičoho.

autor
11. feb 2023

@ivka21 brucho mi tvrdne od 5.mesiaca 😀 zátka sa začala postupne uvoľňovať a krčok bol skrátený na poslednej poradni, preto ma tieto nevoľnosti a hnačka napadli už len ako “doplnok” že by to mohlo byť už čo chvíľa.. jasné, že to nemusí nič znamenať a každé telo je iné, ja len ak náhodou toto niekto mal tesne pred pôrodom, určite to neberiem ako samozrejmosť, že už rodím😊

gertrudaosem
11. feb 2023

Môžeš očakávať

musula
11. feb 2023

Mne tak bolo a na druhý deň som porodila 🙂

hsjdudhdbd
16. feb 2023

Nemusi to znsmenat hned porod rozhodujuce su kontrakcie ktore sa cyklicky opakuju v intervaloch a neprechadzaju sni pos prche alebo prejdeni sa po izbe