Môžem rodiť opäť cisárskym rezom po 7 rokoch?
Ahojte mamičky, pred 7 rokmi som rodila akútnym cisárskym rezom v PB. Je možnosť, že budem môcť rodiť opäť cisárskym alebo skôr prirodzene? Dakujem
Zalezi od x veci ako hrubka jazvy na maternici, poloha babatka, poloha placenty, zdravie babatka, placenty a teba (aby znova nebola akutna sekcia)
Moznost je vzdy aj taka, aj taka. Ja som rodila druhe a tretie dieta prirodzene po prvom akutnom cisarskom, a to mam medzi detmi vekovy rozdiel len 2r.
U nas v porodnici ak uz raz mala zena cisarsky.si druhy moze vybrat ci chce cisarsky abo prirodzene...ja som prvy mala vakuovy vaginalny.druhy planovana sc..a treti keby som bola idem sc
U nas v porodnici ak uz raz mala zena cisarsky.si druhy moze vybrat ci chce cisarsky abo prirodzene...ja som prvy mala vakuovy vaginalny.druhy planovana sc..a treti keby som bola idem sc
@henka123123 je to v Pb možné si vybrať? Totiž mala som velmi ťažký pôrod, tak isto dieťa museli ratovať a mám z toho traumu ak to mám povedať na rovinu.
Pokial viem v PB ti daju vybrat bez ohladu na pocet rokov kolko odvtedy preslo. Nerobia s tym problem.
Ja som mala sice dalsiu sekciu po 2 rokoch, informovali ma o rizikach aj benefitoch ale vysledne rozhodnutie bolo na mne.
Pokial viem v PB ti daju vybrat bez ohladu na pocet rokov kolko odvtedy preslo. Nerobia s tym problem.
Ja som mala sice dalsiu sekciu po 2 rokoch, informovali ma o rizikach aj benefitoch ale vysledne rozhodnutie bolo na mne.
@anonym_70f3d6 Dakujem, prosím ešte sa chcem spýtať, toto sa rieši pred pôrodom alebo mám to už riešiť teraz počas tehotenstva s mojou Dr.?
Ja som si mohla vybrať vybrala som cisársky....pýtali sa na to až keď som chodila do poradne do nemocnice kde som mala rodiť.
@anonym_70f3d6 Dakujem, prosím ešte sa chcem spýtať, toto sa rieši pred pôrodom alebo mám to už riešiť teraz počas tehotenstva s mojou Dr.?
@smejka8 pred porodom v okoli 34 tyzdna mozes prist na konzultaciu a podpisat suhlas a rovno si dohodnut termin. Ale nejako to nemusis so svojou dr riesit ani nepotrebujes nejake jej odporucanie. Ak nemas nejake komplikacie tak davaju termin sekcie tyzden pred terminom porodu.
Mám v okolí PB rodinu, v posledných rokoch tam porodili 2 sesternice. Spomínali, že tam neodopieraju sekciu, ale v TN bol s tým problém, tam viac tlačili do vaginalnych porodov. PB porodnicu si dosť chválili.

@smejka8 toto je vysoko individuálne. Obidve verzie sú možné.