Budem môcť rodiť prirodzene?

15. okt 2023

Dobrý večer, prvé dieťatko som rodila akútnym cisárskym v deň termínu, nakoľko už bolo 12 hod od kedy odtiekla voda a padali ozvy, na pamiatku mi zostali zrasty a diastaza. Teraz po 2r som znovu tehotná, myslite ze budem môcť rodit prirodzene alebo mi budu plánovať cisársky?
Ďakujem za skúsenosti

kika2079
15. okt 2023

To veľmi závisí od pôrodnice, niekde tlacia na prirodzený niekde riešia cisarsky

dadka128
15. okt 2023

To moze zhodnotiť len gynekológ .. ale ak nebude ziadny problem tak je to mozne .. kamoska mala prve cisarskym druhe prirodzene a vsetko bolo v poriadku

beata_k
15. okt 2023

Ta diastaza moze byt problem. Vraj su svaly trochu ochabnute a moze byt problem vytlacit dieta. Ale to ti skor gynekolog povie.

maris5
15. okt 2023

Ked som bola v nemocnici, pytala sa jedna mamina, ci moze po cisarskom rodit prirodzene. Moze, ak ju bude niekto nonstop kontrolovat, ci jej nepraska jazva po cisarskom a ze nemoze mat epidural, aby citila pripadne rozrtrhnutie jazvy a mohli lekari hned konat. Takto jej povedal doktor v Ruzinove.

maryetta
15. okt 2023

Zrejme nemam zrasty a diastazu neviem.
Ale mala som prvu akutnu sekciu -po 28 hod.
Dalsie dva porody prirodzene-dokonca vyvolavane.

Mala som aj kamosku v porodnici. Po roku pd sekcie skusali prirodzene.

denuss
15. okt 2023

ak mas jazvu v poriadku a nebude pre porodom bolestiva alebo prilis tenka, tak by to malo ist aj prirodzene..ja som mala druhy porod planovanu sekciu kvoli priecnej polohe koncom panvovym. treti a stvrty porod prirodzeny bez akychkolvek problemov. gynekolog aj porodnici v Ruzinove ma len podporili v prirodzenych porodoch. som za to velmi vdacna

ivangeline
16. okt 2023

Ak nebude problem a budes chciet prirodzene...budu tak nastaveni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre