icon

Môžem rodiť prirodzene aj po plastike vagíny?

poky1501
26. jan 2017

Ahojte baby, mna by zaujmalo ci sa da prirodzene porodit aj ked som pred dvoma rokmi absolvovala plastiku rodidiel - rektokela. Po prvom porode ma zle zasili a rok nato som znovu rodila (dieta malo 4840g) a moj problem to len zhorsilo. Tam dole to bolo cele povolene tak som sla na plastiku a celu mi ju zuzili. Mna by zaujmalo ci niektora ma taku skusenost s tym a naslednym porodom, lebo sa toho dost obavam. dakujem za kazdy nazor 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuska2001
27. jan 2017

otázka na odborníka

poky1501
autor
27. jan 2017

@miriam11 no lekarka povedala ze mozno aj ano a to je taka odpoved ze podme na jahody. Tak ma zaujmalo ci niektora s tym nema.osobnu skusenost

womankc
27. jan 2017

@poky1501 skúsila by som kontaktovať to oddelenie , kde ti tú plastiku robili a tam sa spýtala

nikolienkaa
27. jan 2017

@poky1501 urcite nie nespekuluj...
Ja mam plastiku močových ciest a neodporúča sa prirodzený pôrod ...( všetko by sa to tam dole dokaslalo) koli tomu som bola aj na konzultácii u urologa a ze jasne v pohode možem rodiť no a ked to na mna prišlo po 17hodinovom trápení to aj tak skončilo akútnou sekciou a na stole doktor skoro odpadol ked videl jazvu a vlastne som mu povedala ze co mi operovali len sa rozčuľoval ako ma niekto mohol dať rodiť prirodzene....mohli ma dať hneď cisárskym a bolo by to bez trápenia

poky1501
autor
27. jan 2017

@nikolienka dakujem za nazor lebo naozaj mi to vrta v hlave a da sa poprosit dr. O cisarak ? 😒

nikolienkaa
27. jan 2017

@poky1501 mas nato vážny dôvod normálne nech ti ho naplánuje tvoj gynekológ

bodulienka
9. apr 2019

@poky1501 Ahoj. Viem, že je to dva roky stará diskusia. Mňa by ale zaujímalo, kde ti tu plastiku robili a ako si bola potom spokojná. Je tam dlhá hospitalizácia? Ja som rodila pred 7 týždňami a tiež to tam dolu pokašľali, takže to bude vyžadovať opravu. Ja ale ešte kojím. Bola si až po odstavení na operácii?

kikusinna
19. máj 2020

@bodulienka prosim vas zistili ste kde mala plastiku?