icon

Môžu začínať pôrodné bolesti pobolievaním celého brucha?

nela77
20. nov 2012

,,,teda okrem inych bolesti, ako bolest krizov, vystrelovanie bolesti do stehien a nieco ako menstruacne bolesti.... Som v 40tt. Dakujeeeem
Prvorodicka nela

fialkaa
20. nov 2012

mozu, asi by si sa mala zbalit do porodnice. drzim palce, nech to mas rychlo za sebou 🙂

lejlla
20. nov 2012

ahoj...radsej chod do porodnnice...tam budes v spravnych rukach vzhladom na tt v ktorom si...tu na koniku ti moc neporadime.vela zdaru 🙂

alabama0011
20. nov 2012

Tak sup do nemocky a rodit 🙂 vela stastia!

zuzi0911
20. nov 2012

Na pohotovost. vela stastia

palomka
20. nov 2012

tak to urcite bude zacinajuci porod 😉

anaha
20. nov 2012

Rychlo treba ist do porodnice. Pravdepodobne sa zacina porod. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne!

xenicka13
20. nov 2012

ano, pri prvom tehu som to tak mala, potom to este trvalo ale 18 hodin

anickad77
20. nov 2012

Ahoj, určite sa zberaj do pôrodnice, takto sa to začína, neviem, či máš aj kontrakcie a ako často, ale určite nečakaj a presuň sa, kde to je bezpečnejšie 🙂 veľa šťastia 🙂

betis84
20. nov 2012

mna vecer zacalo poliet brucho ako pri menstruacii a rano som sla na poradnu a odtial ma lekar vzal hned na porodnicu uz som bola otvorena na styri cm.tak radsej chod do nemocnice a drzim palce 🙂

jahody11
20. nov 2012

no, asi ano, mne tvrdlo brusko cely den ale nic neobvykle... ale zrazu o 16:00 prisli take cudne bolestu brucha celeho, 3x ma prehnalo na velku a o 17:45 bola mala na svete... niekedy sa to zvrtne velmi rychlo ako u mna, 1-ve dieta som rodila ani nie 3hodky, 2-he ani nie 2 hodky a tretie uz nemozem mat lebo porodim doma 😀...
ked sme dosli do nemocky, cca 16:40, cize ani nie hodina, bola som otvorena na 6cm... tak drzim palce a radsej zajdi na pohotovost... nic tym nepokazis..

miminkaaa3
20. nov 2012

no ja som mala prvy krat take bolesti celeho brucha vcera doobeda a dnes som bola u lekara a ked ma pozeral , tak povedal, ze som neni otvorena a ze mam prist o tyzden a pred chvilkou ma tiez prehnalo dva krat, ale nemam ziadne bolesti do stehien ani nic podobne, tak som zvedava co a ako..... 🙂