icon

Najlepšie popôrodné vložky a nohavičky do pôrodnice

26. mar 2025

Dobrý deň, som prvý krát tehotná a o pár dní začínam ôsmi mesiac a už rozmýšľam, že si idem chystať tašku do pôrodnice. Chcela by som vedieť ktoré popôrodné vložky a nohavičky sú najlepšie? Na internete som našla tie Bella ružové asi taká klasika 😀 ale sú aj fialové lenže skoro všetko stojí raz toľko. Alebo ešte Canpol babies. Chcela by som vedieť či máte skúsenosti s nejakými. 😀😅

beckinka
26. mar 2025

Odporúčam momcare by lina. Majú popôrodné nohavičky aj vložky. Odporúčam kúpiť si oboje aj keď sú drahšie. Ja som bola s nimi veľmi spokojná.

autor
26. mar 2025

@beckinka a koľko asi toho budem potrebovať do pôrodnice? 😅 Koľko krát za deň by som to tak vymieňala? Vôbec neviem. 😅

beckinka
26. mar 2025

Mne stačilo jedno balenie z vložiek do pôrodnice, potom som dokupovala dalsie balenia. Ak máš v meste notino tak na ďalší den večer ich máš doma. Nohavičky sa dajú aj vyprať a použiť znova tuším až 60x.

autor
26. mar 2025

@beckinka tak to super 🤗 nemám v meste notino ale objednávam odtiaľ a tak príde to do 4 dní cca a to stačí 😀

lenkakravcova
26. mar 2025

Podľa mňa je naj klasika bez parfémov: Samu Classic. Sú aj cenovo dostupné.

A nohavičky - to je jedno, akékoľvek perforované. Len trafiť veľkosť je iná liga 😀 každý výrobca to má inak. Kupovala som od 2 rovnakú veľkosť a boli diametrálne odlišné. Takže z tých radšej po kuse dvoch z rôznych veľkostí a nech ti potom manžel dokúpi.

autor
26. mar 2025

@lenkakravcova všimla som si že na tých Bella sú rozmery stehná a bokov 😅 tak som myslela že to majú všetky nohavičky 😀 či ani to nepasuje? 😀😂

lenkakravcova
26. mar 2025

Mne príde, že tie rozmery úplne nesedia - respektíve každé majú trochu iné gumičky a tým pádom sedia inak. Všeobecne je lepšie voľnejšie, než upnuté, lebo po pôrode je žena rada, že ju netlačia veci navyše 🙂
(ja bežne mimo tehotenstva nosím XS-S, tieto popôrodné si kupujem M-L a sú OK).

maryetta
26. mar 2025

Nohavicky urcite sietovane. Tie su brutalne.
Ja som mala 5ks. Ze na kazdy den.
Aj zalezi ako budes krvacat. Pri jednom porode som krvacala ze este aj doma som mala poporodne vlozky. Pri nom som zase v porodnici 2-3dni. Potom uz klasicke....
ale myslim ze vlozky som mala z tesca.

sara07
26. mar 2025

chod do zdravotnickych potrieb
vložky a hlavne nohavičky stáli podstatne menej ako na nete, sice biele ale to je jedno ,
ja som spotrebovala dva balenia a to sme ešte nejaké dostali aj v pôrodnici ale na to by som sa nespoliehala, vždy sa rychlo rozchytali

saxana000
26. mar 2025

Vlozky za mna jedniznacne dr.max do porodnice tak dva baliky potom uz na doma stacili aj obycajne z DM a nohavicky sietkove frida tie sive.su izaj pohodlne a pevne a s vysokym pasom. mala som aj canpol aj dr.max ale to sa mi rozpadlo hned v porodnici.tie frida som preprala v rukach na striedacku a vydrzali mi az do konca 6nedelia..

krasneleto
26. mar 2025

Mala som samu a aj nohavicky sietovane k tomu... tie boli fajn... kolko baleni som mala netusim, ale ked neminies, minies doma...

janqa27
28. mar 2025

Vlozky Samu classic ako tu bolo spomenute a nohavicky jednoznacne molicare fix pants, je super ze maju vyšší pás a ja som ored tehu nosila xs/s, nohavicky som brala L aj ked som vela nepribrala a ani som nemala velke bruško, takze urcite vacsiu velkost..ja som mala 3 balenia a nosim ich ešte stále pocas sestonedelia 🫣 hold, su pohodlne 🤷‍♀️ a môžeš ich prať