icon

Nástrih pri pôrode

denulienkad
25. dec 2013

Ahojte kocky.Chcem sa opytat ohladom nastrihu pri porode.Velmi to citit,ked vas nastrihnu?A velmi boli potom to sitie.Dom prvorodicka a budem rodit v monobloku presov.

Strana
z2
chrumka84
6. jan 2014

Ja som nastrih odmietla, lekarka pri tlaceni masirovala hradzu (to bolo neprijemnejsie, ako to, ze sa babatko tlacilo von). Babo malo 4540g, takze som sa natrhla, ale lekarka povedala, ze menej ako keby bol nastrih. Vo vnutri som tiez mala stehy, ale to nastrihom neovplyvnis. Sitie mna bolelo velmi, ale ked mi v polovici dali malu naspat na hrud, tak to uz tak nebolelo, lebo som sa sustredila na nu 🙂.

janca029
17. nov 2014

Ak ti mozem doporucit kup si aniball. Ja som s aniballom postivo cvicila a vobec som sa nenatrhla. Lekar ma chcel nastrihovat, ale som to nedovolila. Nakoniec sa vsetci cudovali, ze som to dala bez najmensieho natrhnutia. Tu som ho kupila www.aniball-sk.sk

natasa_1990
29. dec 2015
dena10
29. dec 2015

Nástrih som ani necítila a šitie len ku koncu (dlhšie ma šili, bola som potrhaná z vnútra), ale dalo sa 😉

alby2014
29. dec 2015

Cvic s anibalom, v nemocnici, kde som rodila ja, ho doktorka odporucala pri kazdej kontrole Pocas porodu som povedala doktorovi, ze nechcem nastrih, len s aopytal ci som cvicila, pri samotnom porode mi raz doktor povedal, nech zatlacim menej, nech sa nepotrham... Ako prvorodicka som porodila bez nastrihu, len s dvoma sthmi aj to nie priamo na hradzi...sedela som este v ten vecer. Fakt ten annibal je drahsia vec, cvicenie otrava,...ale vysledok stoji za to.

Strana
z2