icon

Nepekná jazva 16 mesiacov po sekcii

tamarka9
16. jún 2016

Dievcata,keďže vo svojom okolí nemám vela bab,ktoré rodili cisárskym,chcem sa poradiť s vami. Mam 16 mesiacov od sekcie,rana sa hojila rychlo,bez problémov,no ostala mi doteraz škaredá jazva,je stale cervena a v strede akoby kúsok vypukla,taka húsenica. Neviete poradiť,ci aj po takej dlhej dobe sa da pomôcť nejakým masirovanim,masťou a podobne? Ďakujem🙂

Nepekná jazva 16 mesiacov po sekcii
Strana
z2
ema234
17. okt 2017

@dinomama a treti cisarsky ako prebiehal, lebo ja by som aj chcela babo , ale bojim sa tretej sekcie 🙂

grlu
5. feb 2022

@tamarka9 zdravím, prosím Vás akú máte skúsenosť odstupom času? Pomohla Vam nejaká masť? Ďakujem

tamarka9
autor
5. feb 2022

@grlu veru nie,trochu to vybledlo,ostali uz len tie hrube casti,mozem odfotit doma

grlu
5. feb 2022

@tamarka9 asi nie je treba fotku. Viete mi možno povedať, že akú ste skúsili? Pripadne ci to ma vôbec význam natierať niečím. Však asi sa to časom ešte ukludni o kúsok 🤷🏼‍♀️Mam úplne rovnakú ako vy na foto tiež po 18mesiacoch.do vcera som to neriešila kým mi kamarátka neukázala svoju po2 cisárskych a musela som ju hľadať...

tamarka9
autor
5. feb 2022

@grlu contratubex gel,tak nejako sa to volalo a ano myslim ze to pomahalo,ale pouzivala som to pravidelne aj 2x denne akoby masaz a postupne sa to hrube akoby rozpadalo. Ale najviac asi pomohol cas,teraz je to uplne blede,malo viditelne,len ked si po nej prechdzam,tie najhrubsie casti stale citim ako keby som pod kozou mala nieco. Ale to cervene uplne zmizlo,vybledlo

grlu
5. feb 2022

@tamarka9 veľmi Vam pekne ďakujem za ochotu a za čas. Veľa zdravia 👋🙂

tamarka9
autor
6. feb 2022

@grlu podobne 🙂

Strana
z2