Nepravidelná menštruácia po pôrode
Ahojte,
chcela by som sa opýtať či má niektorá z vás problémy s nepravidelnými krámami. Malý sa nám narodil 2. septembra, krámy som dostala po troch mesiacoch a teraz už 9 dní márne čakám a stále nič. Robila som si už aj 2 tehotenské boli negatívne. V tomto období som dosť pod stresom + prišla na mňa choroba + veľké sťahovanie a práca okolo toho. Je možné aby mi takto dlho meškali? Pred pôrodom som ich mala vždy presné a bezbolestné. Prvé krámy po pôrode sa prvé dva dni nedali vydržať. Príznaky ako obvykle pred krámami mám.
Díky za odpovede 🙂
@bejkats mne prisiel prvy menzes po roku a pol od porodu a po prvom uz druhy neprisiel,zatial meskanie tyzden takze este neriesim testy,este som kludna...😂😂 ale vela som citala ze moze byt vynechany menzes...ze ked to proste nie je vhodne koli nejakemu zdravotnemu problemu tak telo neotehotnie...ale len som to citala, neviem zo skusenosti
@lipiancanka ja som tieš tak natom mala som danu 5 rokou potom som išla vibrat danu a otehotnela som mali má 3tizdne a od pôrodu mi menštruácny ciklus si robí čo chce neviem tieš čo mám robiť či ísť naspäť ku gynekológovi alebo je to normálne

Ahoj @daniaz,viem,ze je to stara tema,ale prosim ta,pamatas si este ako to dopadlo? Kedy sa ti to ustalilo? Ja som pol roka od prirodzeneho porodu a mam presne tento isty problem,uz som zufala z toho...u gyndy som bola 2x podla nej vsetko ok...ale idem zniva,lebo ma to uz dost stve.dakujem za odpoved