icon

Nepravidelná menštruácia po pôrode

bejkats
9. jan 2013

Ahojte,
chcela by som sa opýtať či má niektorá z vás problémy s nepravidelnými krámami. Malý sa nám narodil 2. septembra, krámy som dostala po troch mesiacoch a teraz už 9 dní márne čakám a stále nič. Robila som si už aj 2 tehotenské boli negatívne. V tomto období som dosť pod stresom + prišla na mňa choroba + veľké sťahovanie a práca okolo toho. Je možné aby mi takto dlho meškali? Pred pôrodom som ich mala vždy presné a bezbolestné. Prvé krámy po pôrode sa prvé dva dni nedali vydržať. Príznaky ako obvykle pred krámami mám.
Díky za odpovede 🙂

Strana
z2
zuzulienka6351
3. aug 2021

Ahoj @daniaz,viem,ze je to stara tema,ale prosim ta,pamatas si este ako to dopadlo? Kedy sa ti to ustalilo? Ja som pol roka od prirodzeneho porodu a mam presne tento isty problem,uz som zufala z toho...u gyndy som bola 2x podla nej vsetko ok...ale idem zniva,lebo ma to uz dost stve.dakujem za odpoved

veronika190
19. jan 2023

@bejkats mne prisiel prvy menzes po roku a pol od porodu a po prvom uz druhy neprisiel,zatial meskanie tyzden takze este neriesim testy,este som kludna...😂😂 ale vela som citala ze moze byt vynechany menzes...ze ked to proste nie je vhodne koli nejakemu zdravotnemu problemu tak telo neotehotnie...ale len som to citala, neviem zo skusenosti

jankagunarova20
27. sep 2024

@lipiancanka ja som tieš tak natom mala som danu 5 rokou potom som išla vibrat danu a otehotnela som mali má 3tizdne a od pôrodu mi menštruácny ciklus si robí čo chce neviem tieš čo mám robiť či ísť naspäť ku gynekológovi alebo je to normálne

svetlanakokyova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2