Nepríjemné skúsenosti z pôrodu
Aké ste mali pocity po pôrode? Ja som si pôrod predstavovala úplne inak. Som nečakala, že jedno decko bude tak ťažké vytlačiť a na tej sale budem pol hodinu. Ďalej má šokovalo, že tam ležím s roztiahnutými nohami a asi 5 alebo 6 ženských na mňa vykrikuje ako tlačiť , ako dýchať. Som myslela že má aspoň prykriju nech ma nie je vidno. A nie takto že úplne budem pred toľkými cudzími ľuďmi odhalená. A dokonca sa mi stala trápna situácia, v deň príjmu s odtekajucou plodou vodou ma vyšetrovala doktorka, šprtala sa mi tam a riadnu záplavu som im tam urobila. Som mala chuť od hanby odísť, ale nemohla som. Moje dieťa milujem fakt, ale ten pôrod by som najradšej vymazala z hlavy
Oni su na taketo veci zvyknuti a vobec sa nad tym nezamyslaju, toto uplne vymaz z hlavy🙂)
@hederamonstera aj dosť som tam vyvádzala počas kontrakcií
Toto bude zas plodna diskusia 👌
Troll.Taky drbnuty nemoze byt nik.Teda okrem M.Š.
Troll.Taky drbnuty nemoze byt nik.Teda okrem M.Š.
@maminkadeticiek prečo by som mala byť drbnuta? Nie som žiaden troll. Normálny človek, čo sa chcem len poradiť, ako to mali s pôrodom iné ženy
Akoze , ziadna predporodna priprava? Nic? Ani nejaky clanok, ci uprimny rozhovor s mamou ci kamoskou nic? Ci porodny pribeh z IG.Dokonca ziadna diskusia na MK nebola precitana??? Tak co dodat.
Mas pravdu. Je mi trapne z teba aj tvojho porodu. Dufam ze ten dalsi bude aspon 50h a roztrha ta po pupok aby to bolo dostatocne vzruso. Neviem co na to povedat
Normalne pocity, ale tak vybrala som si uz na prvy porod dobru porodnicu a nevyvadzala som a spolupracovala. A to napriek tomu, ze porod trval 43 hodin a bol nepostupujuci, takze vselicim som si presla.
Tu mi pride ze Ty si bola mierne nepripravena.
Akoze , ziadna predporodna priprava? Nic? Ani nejaky clanok, ci uprimny rozhovor s mamou ci kamoskou nic? Ci porodny pribeh z IG.Dokonca ziadna diskusia na MK nebola precitana??? Tak co dodat.
@zuzinka888 teraz úprimne hovorím, áno? S mamou sa o takom nerozprávam, kamošky nemám žiadne, IG nepoužívam a predporodnu prípravu ťa nemocnica v ktorej som chcela rodiť neponukala
milujúca mama nenapíše na svoje dieťa,že decko...
Mas pravdu. Je mi trapne z teba aj tvojho porodu. Dufam ze ten dalsi bude aspon 50h a roztrha ta po pupok aby to bolo dostatocne vzruso. Neviem co na to povedat
@really8 to radšej umriem ako byť znovu tehotná
Lebo asi si sa vcera neocitla nahodne na planete Zem,ze si doteraz nepocula o tom co je porod.To co popisujes a ako je dokazom ze nie si uplne ok.
A čo si ako čakala? Je to pôrod, biologický proces. Buď rada, že si nemala komplikácie, a všetci ste zdraví ... Ja som tiež prišla, porodila a dokonca dvakrát, ale nikdy som od toho neočakávala nič iné, ako príchod dieťaťa na svet. A to, že kto mi tam vtedy pozeral, alebo sa "sprtal" mi bolo úplne jedno v daný moment ...
Ty kokos fakt, porod je tazky, boli a netrva 10 minut? To pocujem prvy krat
Jasne ze je to troll.To je uplne jasne.Absolutne netreba reagovat
Lebo asi si sa vcera neocitla nahodne na planete Zem,ze si doteraz nepocula o tom co je porod.To co popisujes a ako je dokazom ze nie si uplne ok.
@maminkadeticiek nespadla som práve v túto chvíľu z Merkuru, viem dobre čo je pôrod, vieš? Ale predstavovala som si ho úplne inak, o to ide
Ale mas telefon, internet youtobe- tam sa dozvies vsetko. Su tam videa instruktaz ako dychat, kedy ist do nemocnice vsetko. Porodne asistentky opisuju porod - doby porodu, ako si ulavit pri kontrakciach...... fakt, niktora generacia nemala pristup k tolkym kvalitnym informaciam ako dnes. Staci len napisat do googlu.
Jasne ze je to troll.To je uplne jasne.Absolutne netreba reagovat
@maminkadeticiek prečo myslíš že som troll? Normálne nám problém, ktorý chcem s niekým prebrať.
Tak to urobis svetu velku sluzbu ze uz rodit nebudes.
A ako si si ho teda predstavovala?
A co si si predstavovala ze ho vytlacis zo zadku?Ze sa spusti ako na smyklavke?
Ak nahodou si skutocna,comu absolutne neverim,tak si strasne tupucka.
Este povedz ze si nikdy v telke nevidela scenu z porodu.
Tak ked sa clovek/matka vobec neinformuje o com to je a ako to prebieha tak ano, rodila si prekvapena asi ako babky v poli pred 100rokmi ked rodili prve dieta. No jo pred 20-30 rokmi sme si mysleli, ze ludia nevedia lebo nemaju pristup k informaciam, ale problem bude niekde inde🤔
Tak to urobis svetu velku sluzbu ze uz rodit nebudes.
@really8 škoda že také zmýšľanie nemajú aj iné osoby
A co si si predstavovala ze ho vytlacis zo zadku?Ze sa spusti ako na smyklavke?
Ak nahodou si skutocna,comu absolutne neverim,tak si strasne tupucka.
@maminkadeticiek prestaň ma urážať dobre, ani ma nepoznas
Nepoznam??Ved si sa nam dokonalo predstavila v 14 riadkoch.
Si nejaka trafena pubertacka co tu zahana nudu.Urcite nie si matka.
Tak ked sa clovek/matka vobec neinformuje o com to je a ako to prebieha tak ano, rodila si prekvapena asi ako babky v poli pred 100rokmi ked rodili prve dieta. No jo pred 20-30 rokmi sme si mysleli, ze ludia nevedia lebo nemaju pristup k informaciam, ale problem bude niekde inde🤔
@prasiatko30 tak vieš, pre mňa aj tak bolo najlepšie si o ničom necitat, žiadne príbehy z pôrodnice, ako sa kde rodí, dosť som bola vystresovaná z toho pôrodu aj bez toho.
Jasné že som si nemyslela, že dieťa vyjde zo zadku, až taká sprostá nie som jak tu pani vyššie pisala
Nepoznam??Ved si sa nam dokonalo predstavila v 14 riadkoch.
Si nejaka trafena pubertacka co tu zahana nudu.Urcite nie si matka.
@maminkadeticiek mám ti poslať do správy prepúšťaciu správu z nemocnice aj občiansky aby si verila že som skutočná a nie som žiaden troll? Prečo by som si robila preboha srandu? Fakt mám problém, z toho celého pôrodu mi je zle keď si na neho spomeniem, aké to bolo
Ale vidím že tu bola chyba čokoľvek písať, lebo človek tu nenájde pochopenie ani na voľnom internete
Aj ked si secovala si bola vystresovana? Na hodine biologie/prirodopisu si chybala? Prosim ta si troll ako vysity dnes uz aj 10r vie ako sa rodi pomaly a normalna zena sa informuje a pyta. Co uz skoncili skusky naSSa nudis sa? Zober do ruk knihu anatomie a citaj si, uvidis, ze ti to prospeje

Oni su na taketo veci zvyknuti a vobec sa nad tym nezamyslaju, toto uplne vymaz z hlavy🙂)