Nepríjemné skúsenosti z pôrodu
Aké ste mali pocity po pôrode? Ja som si pôrod predstavovala úplne inak. Som nečakala, že jedno decko bude tak ťažké vytlačiť a na tej sale budem pol hodinu. Ďalej má šokovalo, že tam ležím s roztiahnutými nohami a asi 5 alebo 6 ženských na mňa vykrikuje ako tlačiť , ako dýchať. Som myslela že má aspoň prykriju nech ma nie je vidno. A nie takto že úplne budem pred toľkými cudzími ľuďmi odhalená. A dokonca sa mi stala trápna situácia, v deň príjmu s odtekajucou plodou vodou ma vyšetrovala doktorka, šprtala sa mi tam a riadnu záplavu som im tam urobila. Som mala chuť od hanby odísť, ale nemohla som. Moje dieťa milujem fakt, ale ten pôrod by som najradšej vymazala z hlavy
Pouzi google... každý lekár povie ze prirodzený pôrod je naj pre matku aj dieťa. Myslíš ze sekcia je bez komplikácií? Opakujem je to brušná operácia, veľká....
Radšej kliestovy pôrod ako krik? No nemám slov. Radšej by si nechala nech dieťa ťahajú za hlavu von ako zniesla trosku kriku?
Keby nehystercis vieš aj dieta vytlačiť. Opakujem za svoju traumu si môžeš jedine ty sama... lekárom by si mala ďakovať nie sa sťažovať.
Mimochodom preco si si nedala epidural? Vedela si ze to bude bolieť, jeden epi a nemusela si vôbec hystércit. Gro žien ti povie ze si želali tam umrieť ale narozdiel od teba sú nakoniec radi ze to dobre dopadlo a nie ze si tu idú samé robiť traumu z úplne normálneho ničím extra komplikovaneho pôrodu - lebo to co si opísala je úplne normálny takmer nekomplikovany pôrod (až na tie klesajúce ozvy co je pomerne casty jav)
Nič o pôrode nevieš lebo si si nič nezistila a mudrujes co kto mal urobit .... začni od seba co si mala ty urobit...
@44janica44 mala si zaplatit sekciu

Nie mala si si spraviť pred pôrodnú prípravu aby si vedela aspoň približne do čoho ideš.. 😒
@pikachu999 mala si hlavne zaplatit sekciu a bolo by vybavene