Odporučte bylinky na uľahčenie pôrodu.
Ahojte kocky. Mam otazky k bylinkam, ktore by mali pomoct ulahcit porod. Mam zbezne nastudovane, ze alchemylka, ostruzina atd. Akurat mi nie je jasne, ktora bylinka na co sluzi. Ktora vplyva na kontrakcnu cinnost, ktora napomaha dozretiu krcka atd...mate ti niektora nastudovane? Odskusane? 😊
Pila som tie caje na litre prve teho a porod bol 37h kontrakcii Cize mne to vobec nic nedalo.
@evitka83 Ja som tiež pila čaj z malinika aj alchemilky, cvičila som k tomu anibalom a pôrod takmer na termín spontánny a celkom rýchly, úplne bez poranení.. Mne tie čaje chutili, budem piť aj pri ďalšom. Už pár dní pred pôrodom som sa pomaly a bezbolestne začala otvárať, krčok sa pripravoval.
Pila som 😊👌🏽
Pila čaje, cvičila s aniballom, robila bylinnú náparku, plus psychika, tešila som sa na pôrod. Malá od prvej kontrakcie do 3 hodín na svete. Prekotný pôrod.
Ahoj! Ak hľadáš bylinky, ktoré pomáhajú pri pôrode, odporúčam maliníkový list. Maliník podporuje kontrakcie a dozretie krčka. V e-shope Bylinná záhrada nájdeš maliníkový list tu: https://www.bylinna-zahrada.cz/malinik-list/. Nemozem si ich vybchvaliť, já ho pile pred porodom a travlo to len 2 hodiny, bez medikace a poranení . Nezabudni sa poradiť so svojím lekárom alebo pôrodnou asistentkou pred užívaním. Prajem ti všetko najlepšie pri pôrode! 😊

pila som poctivo oba čaje a ešte k tomu aj ľanové semiačka pri najmladšej a paradoxne som mala tretí pôrod najťažší a najkomplikovanejší... pri prvých dvoch som nepila nič... vraj je lepšia masáž hrádze prípadne to epino alebo aniball... teraz skúsim tak lebo ten posledný pôrod bol hrôza....