icon

Oplatí sa kúpiť chladiacu vložku k pôrodu?

7. dec 2025

Niekde som čítala že je to fajn vec no a zas niekde písali že sa to moc neoplatí tak skúsim sa ešte vás opýtať

petamich
7. dec 2025

Kupila som a aj som vyuzila veru 🙂

majus2323
7. dec 2025

@anonym_autor ja som ju po epidurale používala ako chladenie na čelo 😂 ( samozrejme nepoužitu, taká čo šla do chladničky , nie jednorazovú) takže využitie určite nájde !

anonym_9ca660
7. dec 2025

Zdedila som ju po kamoske, ktora to nevyuzila. Tak som isla do porodnice s nou, ale tiez som nevyuzila. Tak som ju posunula dalsej kamoske, ktora tiez nevyuzila 🙂
Mala som ale sprej Cicatridina, ten som pouzivala na hojenie a zaroven sprej aj prijemne chladil. Rodila som minule leto v najvacsej horucave

babushkaem
8. dec 2025

mne pomohla velmi, hlavne ked boli vonku horka. o dost mi to zmiernilo bolesti po porode. za mna je lepsiu ju mat a nevyuzit a nemat a potreovat. a mala som aj jednorazove aj taku do chladnicky.

kristina992201
8. dec 2025

@anonym_autor ahoj, mne pomohla veľmi ale nesadol mi ten sprej cicatridina. V pôrodnici mi dávali kondóm naplnený vodou, tak aj to môže byť riešenie 😂 to sa dokonca tak rýchlo nerozmrazovalo a viac mi to vyhovovalo. 😂

kiki68
9. dec 2025

Velmi dobre na ten prvotny opuch, Pretoze aj ked nemas poranenia, tak to je opuchnute.

saxana000
9. dec 2025

Mala som od frida a bola to blbost.nam dali sestricky ladove obklady hned po prevoze na izbu.obycajny kondom napusteny vodou a zamrazeny.. ten az tak zasycal a sadol presne do toho najviac opuchnuteho miesta..ta vlozka za tie peniaze nic moc.studena sprcha spravi rovnaku sluzbu..

michaela329
9. dec 2025

@anonym_autor tiež som nad ňou uvažovala, ale stačil dermochlorophyl sprej, rosalgyn a cicatridina - to sú veci dobré aj na hojenie, roztrhlo ma teda statočne 😅 A do dvoch týždňov som ani nevedela, že niečo bolo. Hlavne vzduch.

autor
10. dec 2025
@michaela329

@anonym_autor tiež som nad ňou uvažovala, ale stačil dermochlorophyl sprej, rosalgyn a cicatridina - to sú veci dobré aj na hojenie, roztrhlo ma teda statočne 😅 A do dvoch týždňov som ani nevedela, že niečo bolo. Hlavne vzduch.

@michaela329 rosalgyn myslíte takú tú vodičku v tej fľaške?

kiki68
10. dec 2025
@saxana000

Mala som od frida a bola to blbost.nam dali sestricky ladove obklady hned po prevoze na izbu.obycajny kondom napusteny vodou a zamrazeny.. ten az tak zasycal a sadol presne do toho najviac opuchnuteho miesta..ta vlozka za tie peniaze nic moc.studena sprcha spravi rovnaku sluzbu..

@saxana000 nam nedali nic automaticky. Iba vlozku pokvapali levandulovym olejom. Zalezi kde co maju zauzivane

michaela329
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, na oplachovanie. Alr to som mozno len 4 dni používala. Inak čistá voda

saxana000
10. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som si zobrala uz do porodniceteatree olej od Just a pollitrovku flasku.dve kvapky stacia na flasku pri kazdom cikani zaroven oplachovat a jemne ususit a streknut cicasprejom.vyskusane pri oboch porodoch.za 10 dni krasne zahojene vsetko.