Planý poplach pred pôrodom
Uz niekoho vratili domov z porodnice ze to bol plany poplach? Som z toho na nervy. Rano som bola v hospitale a vratili ma domov ze som este zatvorena a nic sa nedeje. Stale mam bolesti no nie pravidelne. Kto s tym ma skusenosti?
@lexilaracroft ano. Dokonca viac krat 🙂
Aj mna v sobotu vratili domov a v pondelok vecer nas uz bolo o jedneho viac 🙂 Inak nepravidelne bolesti som mala 2 tyzdne pred tym. Ked budes mat pravidelne kontrakcie, odtecie ti voda, alebo sa ti nieco nebude zdat, chod znovu. Kamaratku takto poslali domov 2 krat, a to bola druhorodicka. Hlavne pokoj, vyloz nohy. Ono to pride 😉
No ja som zase citala ze jedna baba mala nepravidelne bolesti a poslali ju domov a doma porodila 😕
Mala som skoro cely den okolo desat minut az pol hodiny opakovane kontrakcie a uz sa vytratili stale vecsi rozostup je medzi nimi
Na pravidelne kontrakcie by som sa nespoliehala. Ja som mala do konca porodu nepravidelne, do nemocnice som isla, ked to uz zacalo byt neznesitelne a o 7 hodin na to sa syn narodil.
@lexilaracroft ja som sice bola uz v nemocnici, ale zazila som to rovno tam 🙂 od pol dvanastej v noci som mala bolesti - take skorej nepravidelne o stvrtej nad ranom som bola za sestrickou a ta ma odpalkovala slovami, ze to ze mam bolest je normalne a mam ist spat :D tak som isla zase predychavat na izbu...si hovorim, ze rano na monitore to uvidia :D no a NIC - to bolo cca 7:00 hod, proste ziadne kontrakcie, o 8:00 bola vizita, tak hovorim doktorke, ze mam bolesti, tak sa ma pyta "to vas mam akoze pozriet" tak s malou dusicko hovorim, ze asi hej :D tak ma kukla a tam otvorena na 5 cm, do 3 hodin bola mala vonku :D neviem, ci to pomohlo...

Poznám viac takých prípadov. Dokonca švagrin ako prvorodičku vrátili ráno, že nič a v noci išla znovu a už si ju nechali a neterka sa do rána narodila. Všetko bolo o.k.