icon

Po cisárskom reze prirodzený pôrod

hampstead
13. sep 2023

Ahojte maminky mate niektorá skúsenosť ze po sekcii ste mali druhy pôrod prirodzený? Neboli tam komplikácie? Ďakujem za každú skúsenosť 😚

ivangeline
13. sep 2023

Ja. A rovno 3.

hampstead
autor
13. sep 2023

@ivangeline a všetko bolo v poriadku? Žiadne komplikácie

ivangeline
13. sep 2023

@hampstead ..presne. Vsetko ok. Jazva sledovana sonom castejsie.

zenulkaaa
13. sep 2023

Fuuu tiez som zvedava ako budem teraz rodit. Prvy som mala cisarskym.. a zatial sa moj doktor tvari, ze vsetko ok, tak ze vyzera to na prirodzeny.. no uvidime. Vsetko este zalezi aj od polohy babatka. Prveho som mala neotoceneho, tak preto, a druhe uz vyzera ze ma hlavicku dole..

didush27
13. sep 2023

@hampstead
Ja prvý cisársky a druhý prirodzený. Všetko ok, v tureckom sede som sedela po pár dňoch, malého kojila 2,5 roka a pôrod som mala rýchly. Je to v hlave, ako sa nastavíš 🙂

maryetta
13. sep 2023

Je tu aj skupina. Vbac.
Ja som mala prvu akutnu sekciu. Dalsie dva porody prirodzene-vyvolavane.
Chystam sa na treti. Snad sa otoci ako ma a neprisu ine komplikacie.

hendikep
13. sep 2023

@hampstead ja, prirodzene, bez zasahov 3hodiny 20 minut, zazitok na cely zivot… 👍🏻 chod do toho

martyzpp
14. sep 2023

@hampstead dva roky a tri mesiace po sekcii som mala prirodzeny porod. Od zaciatku kontrakcii po porod 6,5hod, porod rychly a bezbolestny. Uplne paradicka 👍. Horsie bolo, ze som sa riadne dotrhala, aj ma strihli. Sili ma hodinu a normalne som si sadla po dvoch tyzdnoch. Napriek tomu to bolo ovela lepsie a v pohode zvladnutelne nez ten hrozny stav po sekcii. Kojenie sa lepsie rozbehlo a tiez po psychickej stranke to bolo lepsie.

river_song
14. sep 2023

1 sekcia, potom 2 prirodzené porody, oba uplne bez problemov, komplikácií a rýchle.

mikadooo
14. sep 2023

@hampstead áno, mala som (3r. po sekcii). Nie, neboli komplikácie. Len ma pred pôrodom upozornili, že akonáhle niečo bude, tak fičíme na sálu, aby som s tým rátala.