icon

Pocity pred pôrodom

lelesa
29. nov 2012

Ahojte tehulky chcem sa vas spytat ake pocity ste mali predtym ako ste sli rodit?ja od rana mam krce v zaludku....dakujem

Strana
z2
sense
19. júl 2013

uplne ziadne citila osm sa v pohode az do chvile ked mi neodtiekla voda potom uz nebol cas na pocity lebo kontrakcie kazde dve minuty nastupili takmer okamzite....

kvitok14
19. júl 2013

aká by som bola rada 🙂 .. kebyže je už na svete 🙂 ... teraz je to také že mám termín ... teraz v nedelu alebo v pondelok no nebud potom nervozna ved to je jasné každá mamina chce pre svoje dieťa len dobre a sama vie čo malé chce 🙂 ... no ved to že dieťa je začiatky také plače furt a tak 🙂 .. a ani sa nečudujem keť furt bolo v brušku a teraz iný svet a tak pokialsi zvykne a pokilal začne vňímať všetko okolo seba ono je to také krásne keť sa o všetko zaujíma a všetko chce vedieť a vidieť 🙂 ... fakt tie bolesti stoja zato 🙂 .. ako som už spomýnala ono sa aj preto bojím že keť som ešte nebola tehotná a mala som menštruáciu tak som odpadávala od bolesťí tak teraz sa bojím ako to zvládnem keť kontrakcie sú podobné ako bolesti pri menštruáci @fiorela

fiorela
19. júl 2013

@kvitok14 no vidíš, každý mesiac si tie bolesti zvládla a na konci nebolo nič- a teraz z tých bolestí bude tvoje dieťatko 🙂 a navyše nie každá mamina má rovnaké bolesti - možno budeš aj ty práve tá, ktorej to pôjde ľahko, tak sa tým ukľudňuj... aj ja som sa... a pomáhalo... 🙂

johnycatko
26. júl 2013

Ahojte, chcem sa spýtať, mám 6 dní pred pôrodom a dnes mi zostalo strasne zle na vracanie aj som trocha vyvracala. Či to môže byť zo stresov, no ale tie moc ani nemám alebo to môže byť aj zo železa čo som asi pre tyždňom začala užívať alebo je to náznak toho že za chvílu pôjdem na to...

kiki75
31. aug 2013

@kvitok14 ahoj, ako si dopadla? presiel ten stres? dufam ze to bolo bezproblemove.🙂

kvitok14
4. nov 2013

ahoooj moja pešlo všetko mám krásnu 3 mesačnú dcérku zdravú viktoriu dakujem za opýtanie a ty sa ako máš

kvitok14
3. dec 2013

Ahoj moja @ kiki75 zvladla som to mam teraz 4 mesaccnu krasnu dcerku a je zdrava a tak a ty sa ako mas??

kvitok14
3. dec 2013

@kiki75 ahoj moja dakujem za opytanie no ja som to zvladla fajn teraz msm 4 mesacne dievcatko viktoriu je krasna a zdrava hlavne a ty sa mas ako??

kiki75
3. dec 2013

@kvitok14 no uz to mam za sebou aj ja, dnes ma dcera prave 3 mesiace 🙂

Strana
z2