Polypy na jazve. Zvyknú sa vracať?

fixka
7. feb 2012

Ahojte. Včera som bola na gyn. prehliadke. Som 4 mesiace po pôrode a na jazve po nástrihu mi zvnútra narástli polypy. Dr. mi ich vypaľovala. Bola som z toho celkom prekvapená. Máte s tým niekto skúsenosť? Býva to jednorázová záležitosť, alebo budem teraz chodiť na vypaľovanie ako na hodiny klavíra... 😠

feb13
7. feb 2012

Ja tiez mam 2 polypy v jazve. Zistili sa mi 5 mesiacov po porode. Moj doki hovoril, ze daju sa zmrazit tekutym dusikom, ale ze nie je to potrebne, lebo zvycajne sa stracaju aj same ale nie kym dojcim. Nasledne som si ich skusila vyhmatat aj sama a po nejakych mesiacoch som fakt mala pocit ze sa zmensili, aj takmer zmizli, lenze vtedy som zostala znovu tehotna a odvtedy zase rastu. 😒 Dufam ze to nebude problem pri porode no a co potom neviem, ja dufam ze mi zmiznu. Mam jednu znamu ktora taky polyp mala tiez po porode a ked isla po roku na kontrolu uz tam nebol. Konkretne na tvoju otazku neviem odpovedat, ale snad sa tu niekto najde komu to vypalili. 😵

majamat
13. apr 2013

hoci je tato tema uz davno zalozena, ale nevedela som. mna stale jazvy bolela a obca skrvacala. k dr. som zasla az 10m po porode. samozrejme polypy. odstranil mi ich a teraz su to uz viac ako 2r a nemam nic. asi to vznika skor v cerstvej jazve a rastu pomaly, preto na to prisli az po par mesiacoch. a navyse ako zeny po porode, stale si myslime, ze to je len ta jazva taka citliva.

jamacur
8. feb 2017

@majamat hpci uz davno stw sa bavili o polypoxh mozem.sa opytat ako vam.ich odstranil?

majamat
8. feb 2017

@jamacur dr to nejak vystihol. Polyp je na stopke, ktora je tenka a nebývajú tam nervove zakoncenia. Iba trochu to stipalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre