Pomáha sex urýchliť pôrod po termíne?
Som den po termine a vcera mi lekarka odporucila sex, nech to do mna partner pusti. Pomohlo vam to? My sme to s prvym tak spravili a kratko na to take bolesti nastupili ze az.. Ale nakoniec to bol falosny poplach 😀 inak som otvorena na 4 cm a krcok je skrateny na 0,5 cm, vraj je to este vysoko.
porod sa moze spustit vlemi ryhclo,a j ked ti hovoria, ze je este v "nedohladne". co sa tyka sexu, tiez si nemyslim, ez yb to mohlo mat nejaky zazracny efekt.
Pokial si uz otvorena, tak by som to nerobila... brana pre infekcie ako vysita, v spermiach je tak malo Prostagladinu ci ako sa to vola - ze to by musel sto krat do teba pustit, aby to nejaky efekt malo, tolko dula u nas v porodnici... co najviac chodit, hybat panvou, v podrepe...
@anjelicek26 infekcie? To som este nepocula, to skor po porode keby clovek ide sexovat nie?
Ale ja som taka unavena ze by som spala furt 😀
Nie nepomohlo. Ani ziadne ine babske rady. Pride to ked ma prist... Uz je to otazkou dni.
Nie nepomohlo. Ani ziadne ine babske rady. Pride to ked ma prist... Uz je to otazkou dni.
@colsami rovnako ako u mna. Skusala som vsetko.
A drazdenie bradaviek? Keby si ich dlhsiu dobu masirujem.,kruzim nimi a pritom sa aj tak kus pohram so sebou alebo aj partner so mnou? Ani to? 😀
Ved rob a skusaj co chces. 😃 Do prace nechodis, mozes aj sulozit aj drazdit aj po schodocch chodit aj horuci kupel mat, co len chces. Nikto Ti gu neda navod co Ti fakt zafunguje 😃 Faktom je, ze teraz je to uz otazka casu a dni, takze porod Ti (ak bude vsetko OK) zacne tak ci tak, ci uz to bude zrovna po nejakej "aktivite" alebo nie. Ver ze vela zien co prenasalo sme skusali vsetko - proste pride kedy ma prist.
Drzim palce.
No dakujem, tak tieto dni som na tom tak ze stale by som len jedla a spala 😀
Hlavne fakt obrovske aj vlcie hlady idu na mna, a ked aj som odhodlana ist daco robit, hybat sa tak ma premoze unava a nevladzem nic lebo sa mi zatvaraju oci 😀
Ja som rodila až v 42 týždni. Po vyvolávačke.
Hlavne fakt obrovske aj vlcie hlady idu na mna, a ked aj som odhodlana ist daco robit, hybat sa tak ma premoze unava a nevladzem nic lebo sa mi zatvaraju oci 😀
@anonym_autor mne pomohol škoricový čaj.
@anonym_autor nie. Nepomoze ti nič. Vsetko je len a len vecou náhody. Keď to nejde tak to nejde... a môžeš si aj poškodiť a skončiť akútnou sekciou.
Od 37tt som bola na 2.5cm otvorená. S manželom sme normálne mali sex aj s vyvrcholením, okolo 39tt už ozaj že deň čo deň, lebo tiež mi dr vravela, že to môže pomôcť. Nakoniec mi vyvolávali 41tt. Dokonca ani Hamilton na 40tt nepomohol.
Tak my sme sexovali v den, ked som sla na vyvolavanie, tyzden pred terminom. Tretie dieta, prisla som s tonizaciami, velmi lahkymi, otvorena na 3 cm, pustili mi vodu a do 45 minut sa maly narodil. Podla mna sa nema co stat, pokial Ti neodteka voda, otvoreny krcok je ok, ale nemali by byt porusene obaly.
Mne nepomohol sex ani nic ine z babskych rad. Skusala som hadam vsetko. Az vyvolavacka zabrala😕
@anonym_autor nie

Pokial si uz otvorena, tak by som to nerobila... brana pre infekcie ako vysita, v spermiach je tak malo Prostagladinu ci ako sa to vola - ze to by musel sto krat do teba pustit, aby to nejaky efekt malo, tolko dula u nas v porodnici... co najviac chodit, hybat panvou, v podrepe...