Poraďte mi s menom pre dievčatko.
Ahojte žienky poradíte mi meno pre dievčatko mne sa osobne najviac páči Noemi ale chcem počuť ešte od vás nejaké krásne mena 😊
Alica
My máme Selinu, voláme Seli 😇
Alžbetka,Eliška,Veronika.
Ester
Ja som chcela Nikolku, alebo meno Silvinka sa akosi vytráca.
Moja stara mama chce uz 15 rokov Noemi :D
Krásne meno...poznám jednu a volajú ju Nolinka....my máme Melániu má veľa variant...voláme ju Melinka,Meli,Melany, Melka a keď nepočúva tak je Melina
@lia_nka Zuzka nie je az take obycajne, vezmi si kolko Zuzan pod 6 rokov dnes chodi po slovensku 🙂 brat ma 2.5r Katarinu a ja 3 mesacneho Petra - myslim ze v skolke, skole budu jedini siroko dakeko. Zato Zara, Stela a Noemi pocujem na kazdom ihrisku (teda, prave teraz nie ale v lete ked sme chodili)
Sofia 💜
Olivia,Noemi je tiez pekne,alebo Salome
My máme doma Sarah a ak by sa nám postastnilo dievčatko veľmi sa mi ľúbi Lara 🙂
My chceme pre dievčatko Olívia Lilly 🙂 ale Noemi je krásne meno tiež
Janka 🙂
Zalezi aj od priezviska. Svagrina ma noemi, ale ziju vo svajciarsku, takze k ich prievisku said hodi. My Mame Tatianu, Nam sa to meno velmi paci. A Zuzka je krasne meno
My máme Jasminku, ale páči sa mi aj Sofia 😊
Elizabeth
Ja mám Barborku, Sofiu a Rebeku.... Ale páči sa mi aj Alžbetka, Nataša, Elis,... 😊
moja 9rocna slecna si vymyslela, ze raz bude mat Jolandu 🙂), a mne sa páči Karin a Adelka
Sofia,Emily,Dominika
Meno Noemi ma krasny vyznam 😊 Moje dcerky sa volaju Tabitta (v preklade znamena “srnka”), Eunika (starogrecke meno, presny vyznam: dobre, radostne vitazstvo) a Viera Perla 😊 Ak by som este mala dcerku, rozmyslala by som o mene Abigail (preklad: otcova radost)...🙂

Noemi ti radím aj ja to meno chceme aj my 😊 alebo Valeri sa mi páči aj Jasmina 😊