Pôrod s veľkou hmotnosťou
Dievcata,ktore ste rodili s vahou vyssou ako 100 kg,ako ste sa citili?Lebo ja som v 7.mesiaci a uz sa k nej bližim a som z toho velmi nervna,ani tolko nejem a tie kila idu velmi rychlo hore.Uz mam +14 kg...strasne 🙄 🙄 🙄
Neboj určite to zvladnes a ked bude malé na svete tak to snáď pôjde dole,pri dvoch deťoch sa budeš obracať.
zalezi baby aj od toho kolko meriate. ja mam 189cm a vzdy sommmala okolo 85kg a to som nebola tucna. teraz v tehotenstve mam o 10kg viac ale to som vlstne skor nestihla schudnut po zime este bejake kilá ktore som vzdy do leta dala dole. zial aj ja budem rodit nad 100kg ale je rozdiel ak ste malá a útla a mate takuto vahu, ako byt vysoka, vasa vaha moze byt kludne aj so svalou napr, a prekrocite tyto pekelnu trojcifernunhranicu. ale ani mne sa to nepaci nebojte sa. po porode davat dole 30kg aspon to bude chciet vela casu a a vela usilia
@dadika41 Nepíšeš aku mas vyšku....ale ja mam 175 cm a otehotnela som s vahou 82 a rodila som s vahou 92 - 3....a praveze kazdy komu poviem ze mam 80kg tak ,,neveri,, lebo som skor taka pevna, vysoka, proste sa to tak nejako rozlozilo. Po porode som schudla zase na 80...u mna je optimum 78 kg..to by som bola spokojna...no nech 75...viac mi dole netreba, hrkat kosťami budem v hrobe.
Druhe dieťa som rodila s vahou 96kg ..a to gyndárka furt strašila s kazdým kilom ako budem ťažko rodiť...no a prdlajs - porod trval hodinu aj s ,,chlpami,,.
Takze klud...14kg je uplne v pohode, ,,na stole,, necháš 8kg minimálne...a strava tam bola taka, ze som v porodnici nechla všetky tehotenske kila. Uz sa aj zavodnuješ a tak..aj to vela spravi.
Ja mam 180cm, otehotnela som ako 95kg, rodila som 110kg a teraz mam 80kg... Po porode schudnes, neries to teraz 😁
Ja mam 167,ked som otehotnela mala som 70,ale prve 3mes.mi bolo veeelmi zle,cele som prevracala a schudla na 65 a moja doktorka total nemozna v tomto tak som prestupila inej co ona zhrozena na mna pozerala,ze preco ma tak nechali.tak nakoniec zo 65 k porodu na 93+preeklamsiaa cisarak ☹
167cm nie kila hehe
Dobry vecer☺ja ked som otehotnela, vazila som 54kg a sla som rodit s vahou 89kg. Takze ja som pribrala neskutocne vela kil a vobec som sa neprejedala, stravovala som sa tak isto ako aj pred otehotnenim, no kilecka sa lepili jedna radost. Taktiez sa na mojej vahe podpisali aj opuchy...poviem vam, bola to katastrofa...rodila som 24hodin, no vobec som sa neotvarala, tak po neskutocnych 24hodinach mi urobili nakoniec sekciu...sestricky v porodnici mi povedali, ze som sa neotvarala kvoli tomu, ze som velmi pribrala, ale neviem, ci to bolo naozaj kvoli tomu...ale teraz mam 56kg a som rada☺netreba sa vzdavat☺
Meriam 170 cm..aj pri dcere som pribrala 24 kg ale vypadala som inak...teraz to mam vsade v nohach v bokoch..som taka rozkysnuta aj to brusko vyzera skor tucne ako tehotenske😊😊😊normalne sa tesim na to zhadzovanie po porode☺
@dadika41 ja si myslim, ze na vsetko treba cas...tiez som hned nezhodila kila rovno po porode...mne trvalo dost dlho, kym sa moj metabolizmus rozhybal...trva to dlhe mesiace, len treba mat trpezlivost☺drzim palce a urcite sa po porode netreba strrsovat kil navyse, ved budete mat dost pohybu okolo babatka😉

Ja som pred otehotnenim vážila nad 100 kg a pribrala som len 8 kg, no bolo to v pohode čo sa týka pôrodu, horšie to už teraz s obliekaním, lebo sa mi nedarí chudnut, chutí mi viac ako ked som bola tehotna.