icon

Pôrod v 26. týždni

kostrmenka
2. mar 2018

Ahojte. je to nejaká mamička ktora porotila v 26tt alebo trochu neskôr babo a vsetko bolo ok.dakujem za odpovede

ouwecka
2. mar 2018

Ahoj,ja mam dve kamosky ktoré majú deti tak 25-26 tt a obe deti chodia rozprávajú akurat dioptrie este nevedia

kukakaj
2. mar 2018

V rodine mame dievca ktore sa narodilo v 26tt. Je z nej 19rocna krasna baba, je uplne zdrava, nema ziadne nasledky predcasniatka.

januska010
2. mar 2018

Ahoj, moja dcérka sa narodila v 26tt + 0. Je úplne zdravá, chodí, rozpráva, všetko dobehla, iba je o niečo menšia ako rovesníci.

kacena4
2. mar 2018

ak chces pocut pravdu, su deti ktore sa v tomto veku rodia a su zdrave v neskorsom veku, no rodicia im prve roky musia venovat enormne zvysenu starostlivost xy lekarov (najma prve roky), su deti, ktore maju lahke postihnutia napr. sluch, zrak, pohybovy aparat, a je percento deti ktore maju tazsie postihnutia ci uz pohybovy aparat, alebo nasledkom zakrvacania mozgu (co ma vacsina tychto deti) aj mentalny postih, a po pravde je aj mizive promile deticiek ktore aj ked sa narodia nedokazu svoj boj vyhrat ☹ vychovavala som niekolko takychto deticiek, a tie najzdravsie boli skor narodenie ako neskorsie t.j. v 26tt boli deti neskor zdravsie ako dieta narodenie v 32tt zvlastnost, ale je to tak drzim palceky

kostrmenka
autor
2. mar 2018

@kacena4 dakujem

marta1987
2. mar 2018

Ahoj! Moj malicky sa sam vypytal v 27tt a vsetko je v poriadku, len plucka ma slabe,nestihli mi dat kortikoidy . Pred 2 tyzdnami oslavil 1.rok .☺ samozrejme to bolo narocne ..tyzdne v nemocnici po prepusteni domov som vlastne ani nespavala stale som davala pozor ..obehali sme lekarov, po 6 mesiacoch sa to zacalo normalizovat a bol ako normalne narodene dieta.

21maminka21
Odpoveď bola odstránená
jankaga
2. mar 2018

@kostrmenka ahoj. Moj sa narodil 26+2, mal 750g. Je zdravy ako repa. Ono je to strasne individualne ako to dopadne v takom extremnom tyzdni porodit. Su sj deticky, ktore maku bohuzial problemy. Ked mas otazky kludne mi napíš

kostrmenka
autor
2. mar 2018

@jankaga dakujem

bubu4125
2. mar 2018

Ahoj, dcéra sa narodila v 26+5tt. S váhou 950g. Prvé dva roky sme navštevovali plnou lekárov. Je po operácii očí. Teraz bude mať 7rokov a dá sa povedať, že je úplne zdravá. Chodíme už len na kontroli k pľúcnemu, očné ( našťastie okuliare nenosí ) a ešte kardiologia ( selest na srdiečku ) . Ale je to všetko len preventívne raz za rok, kardio raz za dva roky. Nemusí sa obmedzovať v ničom. Je prvacka a veľmi šikovná. A dokonca vyššia ako niektorý jej rovesníci. 😊

luciam32
19. nov 2018

@kukakaj ahoj, mne sa pred dvomi dnami narodila Emka 26 tt a 680g. Tak zatial bojujeme

luciam32
19. nov 2018

@bubu4125 ahoj, tiez sa mi teraz narodila Emka 26/6tt 680g

kukakaj
20. nov 2018

@luciam32 drzim velmi palce, bojujte 😘😘

luciam32
20. nov 2018

@januska010 ahoj ako ste na tom s maluckou?

ditta33
11. júl 2019

Ahojte. Ako ste dopadli s detičkami? Ja som tiez rodila v pondelok 8.7.2019 chlapčeka v 26 tyzdni 780g

januska010
13. júl 2019

@luciam32 Ahoj, až teraz som si všimla príspevok.
Vďaka Bohu dobre, nedávno sme oslavovali 4. rôčky. Je zdravá, dobehla všetko, čo mala. Iba výška a váha, je trošku nižšia oproti rovesníkom, ale časom hádam dobehne aj to. Ona chvíľku neposedí, takže podľa mňa to vybehá.

tinka308
30. nov 2024

Ahojte, mne teraz hrozi predcasny porod a som 25+ 3. Lenzim v nemocnici a citim babo nizko. Vam sa porod uz nedal oddialit? Viete pricinu?