Pôrod v 7. alebo v 8. mesiaci
Ahojte,prosím Vás,su medzi Vami mamičky,ktorým sa bábo narodilo v 7-mom alebo v 8-mesiaci?Ak by ste mohli,poradíte,aké komplikácie ste mali s takýmto babom a koľko ste vy museli zostať v nemocnici a dieťa v inkubátore?Čo všetko sa dialo okolo toho?Budem vďačná za rady.
Znovu sa ozývam po troch týždňoch, ja som už doma, malinka stále v inkubátore, no priberá, dnes už mala 1805g, denne jej nosím mliečko, dokonca už papá na fľašu a budúci týždeň by som mala ísť k nej, ak už bude von z inkubátora a ja doriešim svoje zdravotné problémy ... neviem sa ale už dočkať dňa kedy pôjdeme spolu domov ... tie tri týždne mi prídu ako tri roky
Môj sa narodil presne v 35 tt - váha 2280 g a 46 cm. Bol na rizikovom oddelení, ale nie v inkubátore. Po týždni od pôrodu nás púšťali s váhou 2430 g domov. Teraz pekne rastieme a priberáme a sme veľmi šťastní 🙂 je to naše zlatíčko ...
Držím všetkým palce ...
AHOJ MNE SA NARODILA DCERKA V 23TT ZIAL PO TYZDNI ZOMRELA ☹ TERAZ SOM ZNOVA TEHOTNA SOM V 30TT TAK SNAD UZ BUDE VSETKO V PORIADKU
@niki101988 dobrý den chcela by som sa spýtať narodil sa mi maličký a mal 1910g 43 cm
Je na vyhrievané doske nieje v inkubatore zatiaľ mi jo nosia prikladať a je v poriadku podľa vyšetrení rodila som v 36+4
Aká dlha hospitalizácia je pri takchyto detickach ďakujem
No musí pribrať mi povedali že aspoň musí mat 2 000g
Že tieto detičky zvyknú rýchlo priberať tak neviem
@simm89 to ti žiaľ nepovie nikto... záleží od bábätka, ako rýchlo bude priberať. Deti zvyknú po pôrode ešte cca 200g schudnúť... takže toto všetko bude musieť nabrať naspäť. Ale treba sa pýtať priamo lekárov v nemocnici kde ste, tí ti dajú najspoľahlivejšiu info - podľa zvykov daného novorodeneckého odd.
Ahojte maminky,potrebujem poradiť..Mám predčasne narodeného synčeka a teraz chodíme len po lekároch...Nikto mi ale nevie povedať načo sa robí genetické vyšetrenie?Máte s tým niektorá skúsenosti??
Dakujem
@niki101988 dobrý deň ja bi som Ties mala otasku mne hrozí precasni porod v 34 tizni

@casy, @ellenie, Maminky, držím Vám aj Vaším detičkám palčeky.....
Ja mám tiež predčastniatka, 35tt, ale oproti Vašim drobuliatkam mali váhy prepychové... 😔
Držím palčeky, nech ste čím skôr všetci spolu doma!