Porodím po termíne prirodzene bez vyvolávania?
Ahojte dnes som 2dni po termíne. Na poslednej kontrole mi doktorka povedala ze mam krcok uplne tuhy zatvorený ze vobec to na pôrod nevyzera🙈. Je to moje tretie bábätko obe pôrody predtým som mala po termíne a este ani vyvolavacky nezaberali riadne som sa potrapila kym som porodila a vyzera to tak ze to bude zase to iste😏mali ste to niektorá tak ze i napriek tomu ze vam povedali ze to na pôrod nevyzerá tak ste porodili este prirodzene sama pred prijatím na vyvolávanie? 10dni po termine ze ma vezmú na vyvolávanie strasne sa toho bojím uz som zúfalá veľmi by som si priala aby isla mala vonku sama
Ja som bola sice len 3dni po termine, rano mi na kontrole povedali, ze to na porod vobec nevyzera a vecera ma prijimala rovnaka dr 😁

Jasne ze vela zien to tak malo. Niektore su rano na kontrole na 100 zamkov a uz vecer drzia babatko v rukach. A ine chodia na x prstov aj niekolko tyzdnov. Iste sama vies, ze sa to nijak neda odhadnut. Ja som mala vsetky deti tiez po termine, a aj ked mi uz hrozil scenar s hospitalizaciou a vyvolavanim, vzdy to nakoniec prislo skor. A tretie uz ked to pride, moze to byt vsetko rychle. Drzim palce.