icon

Potrebuje partner pri pôrode v Trenčíne nejaké potvrdenie?

erienka
22. feb 2013

Dobry den, vyzaduju v TN od manzela, ktory sa chce zucastnit pri porode, nejake potvrdenie o absolvovani kurzu predporodnej pripravy? Vraj v niektorych porodniciach to vyzaduju. Dakujem

zuzulica
22. feb 2013

Čo som čítala aj tu na fóre, tak nie, ale možno nejaký by nebolo na škodu absolvovať, aby bol psychicky pripravený 😀
Ja sa tam tiež eštelen chystám a uvidíme, či môj chlap nazbiera odvahu 😉

liuba84
22. feb 2013

ahoj, nepotrebuje žiadne potvrdenie, moj manžel bol pri porode a nič také nevyžadovali tam mu povedali kde má stáť a čo má robiť🙂 a samozrejme keď bude odchádzať tak si zaplatí 🙂 neabsolvovali sme žiadne predporodné kurzy 🙂

mami.sk
22. feb 2013

ahoj @erienka do TN pôrodnice nepotrebuje partner žiadne potvrdenie 😉 my sme neboli na predpôrodnej príprave a manžel bol pri pôrode 😉

vierka82
22. feb 2013

nepotrebuje nic

sandrika1986
22. feb 2013

Ahoj, ja som mala pri pôrode partnera v septembri 2012, nepotreboval žiadne potvrdenie a ani sme tiež neboli na žiadnej predpôrod.príprave, prišli sme do pôrodnice v noci a len sa ma sestrička opýtala, či chce byť muž pri pôrode , ja som povedala áno a už išla za ním na chodbu, kde čakal a zachvílu bol pri mne a o pár minút bola na svete naša dcérka 🙂