icon

Pozrite si záznam z pôrodu z cudziny

maca_p
28. aug 2013

i takto sa to da. special doctor https://www.facebook.com/photo.php?v=4913448909...
neostane jedno oko suche po vzhliadnuti. skoda, ze som to nevidela pred prvou sekciou 😉

monika15
29. aug 2013

@trish31 jasne poznam to neni jedina SLovenka v zahranici 🙂)))))))) hihi 😀 😀 😀 😀

tova
29. aug 2013

@monika15 no co je lepsie, typicky slovenske ze Dr. chrape celu noc a neda sa zobudit lebo je po dlhsej sluzbe zatial co rodicka v koncoch aj dieta ale robia cisarsky rano 7 na poslednu chvilu ked uz dieta prestava dychat? samorejme vsade nespievaju ani mne nespievali, ale medzi sebou sa dr. rozpravali aj srandovali, informovali ma co robia, pre nich bezna vec, zablahozelali, a odisli ked deti isli k sestrickam. Ja nepisem o moznosti ale samozrejmosti, skoda ze ludia ktory nemaju na VIP na Sk su pohadzovany na oddelni ako handry a deti ukazuju manzelom cez sklo dr. po nich ziape aby tlacila a na wc chodila cez 3 chodby.

tova
29. aug 2013

@trish31 vidis, ty nemas ani nato, aby si v tom velkom svete ostala a otvorila oci, ale zaliezla naspet do Hornej Dolnej.

trish31
29. aug 2013

@tova ale ty nerozumies ze nie kazdy lekar je taky?Tak ako na SVK nema kazdy lekar ludsky pristup tak ani v USA.

nicky182
29. aug 2013

heeej zeny, klud a nohy v teple 😀 video je krasne, pristup uzasny ...priklanam sa k nazoru, ze by sme to mohli aj tu u nas, lenze to vsetko je o peniazoch ...sestry s Dr. maju podla nich nizke platy, nemocnice su v minusoch ..kde mi mozme cakat ludsky a citlivy pristup, kdeze ....budme rady, ze nas "niekto" odrodi a ryyyyychlo domov do cisteho, vonaveho, pekneho ... 🙂

trish31
29. aug 2013

@tova ja mozem zostat kde len chcem ja narozdiel od Teba nezabudam odkial som a nehram sa na velku americanku.Takze neviem co sem pleties moje sukromie ked o nom velke hovno vies.

monika15
29. aug 2013

@tova nehadz vsetkych lekarov do 1 vreca.... !!!
Som si ista a viem ze sa dobry lekary najdu aj doma..... takze RELAX>>>> ked chces divadlo chod do divadla... divadlo nepatri do operacky !

tova
29. aug 2013

@trish31 ale ved ja pisem ze ani mne nespieval ale popriala dr. vsetko najlepsie a odisla. Skor ide o cely postup porodu , pohodlnost nemocnice atd. To bol naozaj zazitok nielen koli tomu ze sa dieta narodilo, kazda nova mama by sa tesila aj keby porodila doma vo vani,ale ide o celu atmosferu a hlavne ze je to statndard je len jedno oddelenie a tam davaju zeny s najslepiou poistkou aj bez poistky ale niekto nevie o sebe lebo je to ako v hotely, chodby a izby kazdy zalezie do izby a ma sukromie. ( pre celebrity maju extra ale to uz apartmany a za extra $$$)

monika15
29. aug 2013

@tova no citam tvoje prispevky dookola a v kuse tocis o luxuse to akoze do nemocnice sa chodis zabavat do luxusu ??
vsak chod na Luxusnu dovcu ak chces luxus... ludia nehcodia do nemocky len tak.... 😖 😖 😖 😖

tova
29. aug 2013

@trish31 prosim ta nepot uz! ty sa ani na velku americanku nemozes hrat, pretoze si stravila 2 mesiace v Kanade a mas stale sk obcianstvo, ja na rozdiel od teba som v usa prezila viac ako polovicu zivota a mam usa obcianstvo. Nehram sa na americanku, ale nou som, len chcem ukazat ze su rozdiely a ja by som bola rada aby taky pristup bol aj na sk samozrejmostou bez uplatkou a VIP , viem ze je moznost ale 3/4 ludi si nemoze dovolit ani na poplatok za tabletky a uz nie VIP.

Peace, and have a nice day!

tova
29. aug 2013

@monika15 sorry, ze nevies vydedukovat hlavnu myslienku mojich prispevkov ktore som par krat zhrnula.

monika15
29. aug 2013

@tova hej.. vsade hlasad Luxux super spievanie.... 🙂))) presne som to vydedukovala....
nemam zaujem sa tu stebou bavit 🙂)) ked je tak krasny den vonka tak papa 🙂)) a good luck pri dalsom porode ;)

trish31
Odpoveď bola odstránená
billam
29. aug 2013

Amerika je jedno velke pozlatko!!!

anatalia77
29. aug 2013

@maca_p to by jeden neuveril ako pár ženštín dokáže popluvať vec,ktorá mala potešiť 😕

anatalia77
29. aug 2013

@billam ano moja?? 😕

billam
29. aug 2013

@anatalia77 áno moja!!

tova
Odpoveď bola odstránená
billam
29. aug 2013

@tova takéto veci sa píšu do IP nie na wall

monika15
29. aug 2013

@tova ja mam svoj nazor a som tu tak vidim ze ako tu je ;)
takze sa nadychni a dovi dopo...
;);)
Pa

trish31
29. aug 2013

@tova co mi maze admin?Mne admin prispevky nemaze takze neviem,o com pises.

sense
29. aug 2013

@tova trochu som tvoj prispevok na moju adresu nepochopila

trish31
29. aug 2013

@tova dufam,ze teraz si uz so sebou spokojna...Skoncila som s reakciami na Tvoju osobu

anatalia77
29. aug 2013

😀 ako v materskej školke 😀
aspon ste si dámy uľavili?

helencek
Autor odpoveď zmazal
anatalia77
29. aug 2013

@helencek nie sú našimi služobníkmi,ale na druhej strane by sme mali požadovať,aby sa služby v zdravotníctve zlepšili.nemám na mysli tu preberané folklórne tance,alebo kvarteto roztlieskávačiek 😀
Proste by sme nemali ustrnúť v tom myslení,že na to nemáme tak budme radi,že sa na ná ten doktor aspon pozrie.Vždy sa dá nájsť nejaké zlepšenie...

maca_p
autor
29. aug 2013

@trish31 nechces opustit tuto diskusiu? srsi z teba negativizmus, porovnavanie a este neviem co....
povodne sa tato tema volala LEN TAK NA VECER a aj tak bola myslena. ale neviem z akeho dovodu ju trapko admin zmenil...
pises o nadstandarde... nevravim, ze taketo privitanie novorodencov by mal byt standard, ale ako pozretie videjka bolo mile a je fajn, ze niektori doktori su milsi nad ramec svojich povinnosti. 😉
este ti chcem povedat, ze niektore zeny rodicky nemaju na nadstandard, alebo sa k nemu nedostanu a nastane situacia, ked sa musis doprosovat o babätko. ja som prvy x videla to svoje po viac ako 26 hodinach, lebo bolo plno... druhe som videla skor, ale to aj preto, lebo som bola pripravena, neoblomna a tolko som sestricku otravovala, az som nakoniec vysla s argumentom, aby mi dala cislo na novorodenecke, ze nech mi ho prinesu. dovod sestricky na neprinesenie babätka bo prozaicky: ja sa staram o vas, nie o babätka... ale ked mi natlacila po sekcii katalog s vyrobkami aloe vera, to bola inak mila, lebo citila kseft... no to urcite!

zrejme si nepochopila, nik z nas tu neziada o spievanie, ale o humanny porod. nie aby si rodicky platili za sprievodcu cca 20 eur, ale aby to bola sucast porodu. iste, dalo by sa to vydupat i bez poplatku, ale zas znepriatelit si cely porodny ansabel a sestricku co caka s vypisanym dokladom o platbe - tak tym sa nechce nik zapodievat.

cize toto videjko povodne malo byt len tak na vecer, na dobru naladu. to, ze tebe naladu pokazilo, tak si radsej mala vyjest chladnicku a upratat pol bytu...

helencek
Autor odpoveď zmazal
barny
29. aug 2013

necitala som celu temu, ale vidim ze vadit sa da v kazdej, najma ak mamicky ziju aj mimo svk, je tazke porovnavat, kazda krajina ma svoje plus a minus v zdravotnictve, ale porovnavat sumu odvodov do zdravotnictva je nonsens, nakolko platy su diametralne odlisne a to sa mi nepaci tekto porovnavania, ja si myslim ze odvadzam do zdravotnictva dost v porovnani co zarabam, ale nastastie sa nemozem zatial stazovat, nemozem povedat ze je to tolko co v zahranici ale je to dost

zeriempizzu
29. aug 2013

Ale no tak, nenavazajte sa do tovy, ma vo vacsine pravdu.
SK nemocky su hnus, hnusny pristup zdravotnikov je evidentny vsade.
A nie je pravda ze kazdy ma na vyber. Mnohe zeny nemaju na vyber, rodia tam a tak ako musia. Ano, pisem o porodoch na Slovensku. Tie co pred tym zatvaraju oci mali doteraz len stastie. Navzdy ho mat nebudu...