Prečo niektoré ženy nezabúdajú na pôrod?
2. nov 2023
Hovori sa, ze zena rychlo zabudne na porod a bolest. Rok po porode ma pri pomysleni na tu noc striasa. Pamatam si vela a vobec sa mi nezda, ze by to casom bolo lepsie. Prave naopak a pri predstave, ze by som to mala absolvovat znova, vobec netuzim po druhom dietati. Ako to mate vy?
18 a 14 rokov a ako by to včera bolo 🤣🤣.
@adrie_ba prvý pôrod pred 7r. Hrozný, dlhý, náročný.... Ďalší po 3r. Ten prvý som mala v živej pamäti stále....ale druhý bol lepši.. kratší... Tretí pôrod pred 2mesiacmi a najrýchlejší aj keď bolesti asi najväčšie... Zvládnuť sa to dá 🙂

@luciador dá ak si to vydupeš a nie je iná indikácia na SC ako predchádzajúce SC 🙂 ale aj tak sa našiel prednosta , ktorý nariadil mojej PA aj dr pri pôrode, nech ma presvedčila na SC, našťastie obe boli erudované a to, že si ich zavolal na koberček, že ma majú presvedčiť mi povedala PA až po pôrode 🙂 a aj keď som si to vydupala, musela som mať k ostatným dvom pôrodom pre istotu predoperačné. Pri prvom VBAC to musel a bol čistý prirodzený vaginálny pôrod, bez akýchkoľvek zásahov (bez Epiduralky, púšťania vody,....). A pri druhom mi už aj ponúkali epi, čo som odmietla. A vodu mi tiež mohli pustiť a to som súhlasila aj ja, že môžu