icon

Prehovorili ste svojho partnera, aby bol pri pôrode?

pupavienocka
3. jún 2013

Dievčatá, prehováram partnera, aby sa zúčastnil pôrodu, no zatiaľ o tom nechce ani počuť, bojí sa toho 🙂 . Dokázali ste prehovoriť svojho partnera aby bol pri pôrode? A ak áno, tak ako sa vám to podarilo?

Strana
z3
myska_lili
10. jún 2013

moj priatel chcel byt od zaciatku pri porode a takze aj bude 🙂 za co som mu velmi vdacna, pretoze pre mna je on velka opora takze moc mi tým pomoze...ale zas keby nechcel..urcite by som ho nenutila... predsa len ked je tam manzel-resp priatel z vlastnej iniciativy je to lepsie 🙂

pupavienocka
autor
11. jún 2013

No ja som už toho môjho prehovorila, ale urobila som to veľmi jemne, nijak brutálne 🙂 a priateľ nakoniec súhlasil. Vysvetlila som mu, že akonáhle začnem rodiť a on by cítil, že nezvládne byť pri tom, môže odísť z miestnosti. Ale hádam neodíde. Chlapi sa furt tvária aké sú silné osobnosti, tak nech svoju silu prejavia tým, že budú s nami pri pôrode 😉

ludmila14
11. jún 2013

Ja som nemusela, opytala som sa ci pojde a on povedal ano, nakoniec som musela ist neplanovane na sekciu, keby ho pustili, bol by ochotny ist aj na operacku, v tomto mi bol velmi velkou oporou.

evabb35
11. jún 2013

@pupavienocka Neprehovárala som - vôbec som to neriešila. Chodieval so mnou na SONO /patril medzi zvedavých oteckov/, kde si s gynekológom-pôrodníkom vždy dobre podebatil, takže potom si to on sám s ním dohodol, že bude pri pôrode. Niektorí muži pôrod znášajú zle, príde im nevoľno, odpadnú....niekotrí pôrod len preplačú...takže aj preto som ho nenahovárala, neprehovárala - neriešila som to. Niekedy sa pôrod zbehne tak rýchlo alebo sa tak načasuje, že otecko práve v tom čase nie je na pôrodnici. Je to často aj zhoda náhod. Niektorí muži by aj chceli byť pri pôrode, no z rôznych príčin nemôžu...veľa záleží aj od priebehu pôrodu...rodila som prirodzene a ešte bol čas, aby zbehol do práce oznámiť, že rodíme a vrátiť sa do pôrodnice.

veronika71
25. jún 2013

ja som to dala ako podmienku pred druhym babetko....pri prvom nebol, a ja som tam sama nechcela byt, on sa neskoro dozvedel ze kedy a co sa nam narodilo lebo mne bolo zle tak som nevolala....a vela robi ak sa o tom chlapy porozpravaju sami...ja som bola prekvapena ked som mu dala tuto podmienku a vymenovala muzou z okolia ktory boli sam ich vyhladal a pytal sa...a pomohlo, bol a je stastny🙂

strapka
25. jún 2013

prvý pôrod sim mala naplánovanú sekciu,ale všetko sa zbehlo ináč,odtiekla mi voda a pôrod sa rozbehol veľmi rýchlo,mm ma bol odviesť ahneď ma brali na sálu a žiadna sekcia sa nekonala a na otázku či chce ísť k pôrod,hneď bol pri mne na sále,k druhému pôrodu nestihol prísť

zanalab
29. dec 2019

Moj bol az.pri stvrtom.A lutoval ze nebol pri kazdom lebo sa bal.Ale mne to dajak nic nepomohlo ze tam bol.Iba jeho vztah ku mne sa zmenil.Velmi ma obdivuje co som zvladla.A po porode ked odisiel zastavil na benzinke a plakal.A potom hovoril ze sa citil ako pri zachrane zivota alebo nieco take.Velmi bol.rad ze bol.

Strana
z3