icon

Pri antidepresivách ste rodili prirodzene či sekciou?

danielkadandy
21. sep 2020

Uzicvvam ich od 15tich kvoli uzkostiam, momentalne beriem seroxat. Nebolo vraj rozumne ich uplne vysadit v tehotenstve, tesim sa ale z toho ze som len na stvrtinovej davke pocas tehu a citim sa ok aj vdaka zmene hormonov. Doktor mi radil kludne aj celu davku. No ja som trvala na tom skusit to znizit a vdaka Bohu az na stvrtku som zisla a uplne v pohode cele tehotenstvo.

No doktor psych.mi odporuca vzhladom na to ze som uzkostliva a uzivam tie lieky, teda odporuca mi sekciu. Aj mi ma papier k tomu vystavit.
No ja som z toho trochu taka neista...strasne by som chcela prirodzene (aj ked pravda je ze sa toho bojim a tak si len polezim uspia ma a nemusim sa trapit) , no chcela som to hlavne kvoli babatku, lebo je to vraj zdravsie pre neho ked prechadza tymi porodnymi cestami atd.
Ale samozrejme ak sa neda tak sa neda...
Nemate z tym skusenost ??
Je pravda ze netusim ako v tej chvili ked to na mna pride budem reagovat, ci sa nezostresujem a nepride nejaka silna uzkost...on spominal aby nenastali komplikacie zeby museli kliestami alebo zvonom vytahovat...to nechcem ani ja ...hm :/
Do teraz som to neriesila, ze sak berem stvrtku a som v pohode ale kedze sa mam pravidelne ozyvat psych.ako zvladam tak mi to dnes hovoril a tiez nech si zbehnem k nemu pre papier aj napriek tomu ze berem tu stvrtku to odporuca, hm :/

anaj44
22. sep 2020

@danielkadandy brala so.m atb aj pred porodom tesne mi dali do zili atba anprirodzene som rodila
Ale boli to atb na infekciu co je ine

Co sa tika porodu u teba po papier si zajdi urcite. Nepises v ktorom m si kolko casu mas
Mas moznost si vybrat porosnika? Mam.na musli financne ak ano nevahaj pri takej situacii vysvetli.mu co a ako porodnika si mozes uz teraz zadovazit a posledne obd9bie tehu budes chodit k nemu na kkntroli ak nemozes si to dovolit alebo nechces aj tak dobre zdvorazni tao na kontrolach v nemocnci vusetrujucemu on ti poradi urcite.mali take pripady a ak sa tam na dalsiej kontrole ukaze iny dr tiez.mu to povedz aspon budes pocut viac nazorov

Podla mna ak.sa.zacne porod prirodzene urcite by skm si putala.epi ak som taka citliva a tiez ak bidi bediet o tom.probleme a bude prirodzeny porod zacaty iste budu pripraveny aj na sekciu

Drzim palce