Prirodzený pôrod a myóm

bambina1011
15. mar 2022

Ahojte, mam myom na pravej strane maternice viac ako 6 cm. Gynekológ napísal na sekciu, nemocnica bez len na základe papierov uznala a navrhla prirodzený pôrod. Do ďalšieho ctg vysetrenia sa mam rozhodnut ako budem rodit. Baby, ktoré ste mali myom cca viac ako 6cm ako ste rodili? Ak ste rodili prirodzene, všetko prebehlo v poriadku? Ďakujem za skúsenosti.

zuzka565
16. mar 2022

@bambina1011 ahoj. Ja som mala pri druhom myom. Asi mal tiež nejakých 6cm. Našiel mi ho dr keď som išla v 12tt na pohotovosť lebo som krvácala. Som sa tak zľakla lebo to bol taký mladý dr a nevedel presne že čo tam mám. Tak prišiel aj primár a zhodnotil to hneď na myom.
Dr ho potom kontroloval na poradniach. U mňa ani nebola reč o cisárskom. Porodila som prirodzene a všetko bez komplikácií chvála Bohu.

buduca_mamicka007
16. mar 2022

@bambina1011 ahoj, ja som bola akurat v piatok u Mudr Grochala a on mi odporucil ist urcite cisarskym. Mam 10cm myom na zadnej strane , nad krckom - a vadil by pravdepodobne prirodzenemu porodu. Urcite to este budem konzultovat a lekarkou ale som s tym uz viacmenej stotoznena.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre