Recenzia na personál popôrodného oddelenia FNsP Košice
Personal katastrofa.Lekary su na vysokej urovni .A sestricky vacsia cast zrejme nie su ohodnotene ako maju byt.To je zname.Nadstandartna izba za 30 €.Ked sa tam dostanete asi je to pre prvorodicku trest.Sesteicky vyslovene neohotne ,nervozne,neznale .Nedaju vediet aka je vaha babatka po kojeni ,syn z holym krkom studenymi ruckami .Odvrkavanie sestier akoby mamicky bioli na obtiaz.Kazda mlafa mama pride do nemocnice s tym xe je v dobrych a odbornych rukach co lekary zachranuju nizsi personal to uplne dodrbe .Hanba tuto nemocnicu neodporucam .Certifikaty po stenach ale v skutocnosti vsetko zle zle zle.
No ja som tam rodila dvakrat a az na jednu sestricku boli vsetky super a to som po tretej sekcii. Starali sa maximalne. V starej nemocnici nas vyhnali den po cisarskom na studenu chodbu, ked sme chceli byt s navstevou. Ziadna nasa nemocka nieje idealna, ale tych par dni sa to da isto vydrzat. Pre mna bolo najhorsie ze som rodila cez velku noc, prisla hrozna zima, a snezilo a cez okna brutal fukalo, inak nic zle nemozem povedat.
Ja som rodila v novej ako prvorodicka ... Tak ako sa tu pisalo, ani jedna nemocnica nie je idealna... Ja som bola v novej uz aj hospitalizovana viac krat.... Vacsinou som ale malannaozaj poxit ze sestricky su zlate a staraju sa.. je vsak pravda ze na 16absom mala tu najhorsiu skusenost v zivote so starsou sestrickou kt mi robila klistir.... Ju by som od tial vyhodila!!! A potom na sestonedeli... Tiez taka starsia... Bola uplne otrasna... Ale inak mile sestrickyy... Niektore uplne dokonale a niektore mali nejake chybicky... Ale ak bude druhe pojdem opat tam... Lebo moj porodnik je podla mna najlepsi na slovensku a personal na sale bol uzasny... Tot moja skusenost 😊

To si bola v novej podla popisu? Ja nechapem kto si to tam vyberie mne stacilo ist raz na navstevu a doteraz som.sa z toho nespamatala...ako niekde na luniku 9 to tam vyzera, mozu mat neviem akych odbornikov cele zle