Recenzia na personál popôrodného oddelenia FNsP Košice

khumbala
31. dec 2017

Personal katastrofa.Lekary su na vysokej urovni .A sestricky vacsia cast zrejme nie su ohodnotene ako maju byt.To je zname.Nadstandartna izba za 30 €.Ked sa tam dostanete asi je to pre prvorodicku trest.Sesteicky vyslovene neohotne ,nervozne,neznale .Nedaju vediet aka je vaha babatka po kojeni ,syn z holym krkom studenymi ruckami .Odvrkavanie sestier akoby mamicky bioli na obtiaz.Kazda mlafa mama pride do nemocnice s tym xe je v dobrych a odbornych rukach co lekary zachranuju nizsi personal to uplne dodrbe .Hanba tuto nemocnicu neodporucam .Certifikaty po stenach ale v skutocnosti vsetko zle zle zle.

bibistec
1. jan 2018

To si bola v novej podla popisu? Ja nechapem kto si to tam vyberie mne stacilo ist raz na navstevu a doteraz som.sa z toho nespamatala...ako niekde na luniku 9 to tam vyzera, mozu mat neviem akych odbornikov cele zle

pininka
1. jan 2018

No ja som tam rodila dvakrat a az na jednu sestricku boli vsetky super a to som po tretej sekcii. Starali sa maximalne. V starej nemocnici nas vyhnali den po cisarskom na studenu chodbu, ked sme chceli byt s navstevou. Ziadna nasa nemocka nieje idealna, ale tych par dni sa to da isto vydrzat. Pre mna bolo najhorsie ze som rodila cez velku noc, prisla hrozna zima, a snezilo a cez okna brutal fukalo, inak nic zle nemozem povedat.

pulciatko
26. jan 2018

Ja som rodila v novej ako prvorodicka ... Tak ako sa tu pisalo, ani jedna nemocnica nie je idealna... Ja som bola v novej uz aj hospitalizovana viac krat.... Vacsinou som ale malannaozaj poxit ze sestricky su zlate a staraju sa.. je vsak pravda ze na 16absom mala tu najhorsiu skusenost v zivote so starsou sestrickou kt mi robila klistir.... Ju by som od tial vyhodila!!! A potom na sestonedeli... Tiez taka starsia... Bola uplne otrasna... Ale inak mile sestrickyy... Niektore uplne dokonale a niektore mali nejake chybicky... Ale ak bude druhe pojdem opat tam... Lebo moj porodnik je podla mna najlepsi na slovensku a personal na sale bol uzasny... Tot moja skusenost 😊