icon

Reverz z pôrodnice a pôrodné

jankahraska
19. dec 2016

Ahojte, mamičky!
Je pravda, že ak chcem odísť s bábätkom z pôrodnice skôr a riadne podpíšem reverz, prídem o nejakú (akúkoľvek) dávku štandardne vyplácanú po pôrode, resp. po dožití sa bábätka 28 dní? Vie mi niekto poradiť? Nechcem teraz riešiť, že prečo a či odchádzať skôr z pôrodnice, ide mi len o tú informáciu, či je to nejako od seba závislé. Veľmi uvítam skúsenosti mamičiek, čo reverz podpísali.
Ďakujem vám! 🙂

Strana
z2
jankahraska
autor
22. dec 2016

Jáj, zabudla som na šialené teplo na izbách, máš pravdu 😅

Ozaj, už sme doma, to len tak na okraj. Vďaka Bohu! 🙏

ferko12345
18. jún 2017

Ahojte mamičky chcela by som sa spýtať či je narok na akykoľvek príspevok pri novorodenca keď dám vedieť doktorke že idem domov z nemocnice a ona mi, povedala aby som sa rozhodla či dostanem alebo pojdem ked som jej povedala dvovod ďakujem

myjusiatko
26. sep 2017

@jankahraska A odisla si teda skor, alebo ta tam udrzali?

jankahraska
autor
27. sep 2017

@myjusiatko Žiaľ, udržali 😒 Nemala som vtedy dostatočné množstvo informácií a primárka novorodeneckého vydala jasné stanovisko, že môžem odísť, ale bez dieťaťa, čo som odmietla. Dnes už viem, že na to nemala právo a šlo o prachobyčajné zastrašovanie. Však keď budem rodiť nabudúce, tak jej ukážem! 😝

myjusiatko
27. sep 2017

@jankahraska dakujem za info. :( strasne ma mrzi, ze na sk maju na vyhrazanke dobru paku a to porodne. :/ ja zijem v cr a tu porodne nema kazda, takze tato vyjrazka im chyba a lahsie sa odchadza.

nika1224
23. júl 2025
@luciamic

@phoebee1 tak je to. A tiez si myslim ze reverz = opustenie zariadenia bez suhlasu lekara.

@luciamic reverz je opustenie zariadenia na vlastne riziko keď vam nemocnica alebo osetrujuci lekar neodporuca pustit z nemocnice.

Strana
z2