icon

Rodila som 15.2.2013 a ešte mám stehy na hrádzi

cicamica1980
7. mar 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,
plis o radu. rodila som 15.2., v piatok to budu 3 tyzdne. mam 5 vonkajsich stichov.
este ich tam mam - zrkadlom som si kukla, su tam uzliky.
je to normalne? nic m neboli, hnis tam nemam....
som skusila potiahnut 1 uzlik a kusok z neho mi zostal v ruke, ale zvysok tam este drzi...

mam este pockat, alebo to mam ist dat skontrolovat gynekologovi?

poradte plis, ci je to stale ok
dakujem

magic08
7. mar 2013

urcite je to o.k. kazde sitie sa hoji individuLne. mne stehy vypadali este 5 tyzdnov po porode. hlavne za to netahaj.

cicamica1980
autor
7. mar 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@magic08 ok dakujem pekne, lebo v porodnici povedali ze vypadnu za 10 dni az 2 tyzdne, preto som sa zacala obavat
este raz vdaka

magic08
7. mar 2013

@cicamica1980 mne povedali ze do sedm dni vypadnu. zacali vypadavat asi po troch tyzdnoch. do konca sestonedelia vypadnu urcite.

katecameron
7. mar 2013

je to ok kazdemu vypadnu inokedy

cicamica1980
autor
18. mar 2013

uz mi vypadli, mala som ich 5. tam kde vypadli mi zostali take malicke hrcky. su trochu citlive? je to ok? kedy zmiznu? mali ste take a vy?

adka12
15. apr 2013

baby ja som po pôrode 3 týždne a ešte stále mám stehy. Vypadnú vôbec, je to normálne?

myryjam
25. máj 2013

Mne vypadli do cca 3 týždňov po pôrode.