Rodili ste v plánovanom termíne?
Dobry večer chcem sa opýtať či mali ste rovnaký problém respektíve ci ste rodili skôr alebo neskôr ty ktorým bolo povedané že babetko je menšie o dva týždne a chodili na rizikovku. Išli ste normálne rodit ako ste mali termín? Alebo neskôr tak pozadu ako vám bolo povedané.
@anonym_autor prva dcera bola mensia o.4tt na rizikovu som nechodila narodila.sa s nižšou vahou v 38tt
Druha dcera bola vahovo ok narodila sa v 37tt
ano, obe deti skor,,, vacsina co poznam,, ,,, skor pred terminom...ale tak ja osobne som pri tom druhom bola celkom aktivna uuplne do poslednej chvile...teda pohybu celkom dost,,mala sa vypytala skor o 2 tyzdne....
One deti po termíne, prvý porod na 8.den a druhý na 5.ty.
Dve deti obe týždeň po termíne
Ja som tak mala a rodila som akutne o mesiac skor, maleho museli vybrat. V inkubatore mu bolo uz lepsie
Ja som to tak mala. Dcéra mala malú pôrodnú hmotnosť, len 2150g. Inak v pohode 49cm. Ale ja som mala aj preeklampsiu a kôli vysokému tlaku mi robili akútnu sekciu o 2 týždne skôr
Ja som rodila presne v plánovanom termíne🙂
Áno bábo meškalo 3,4 týždne vybrať ho museli v 32 týždni

@anonym_autor Ja som obidve deti 2 týždne pred termínom.A to sa pri oboch lekári dušovali,že skôr tp nebude. Mali normálnu pôrodnú váhu.