icon

Rýchly pôrod

lenicka280
10. mar 2014

ajojte mali ste miekdo tiez taku skusenost rychli porod?kamoska to mala 10minut je to mozne? 🙂

Strana
z2
tslobik
15. mar 2014

@lenicka280 Snáď ano 🙂

jaris84
15. mar 2014

Moja známa s kontrakciami, klystírom a tým všetkým - 45min. ... neverila by som, ale bola som v tom čase v pôrodnici 😉 ...šťastné to ženy

applede
15. mar 2014

@lenicka280 ahoj, ja som si dala epiduralku....lekar mi oznamil ze zaciname rodit inak by som asi ani nevedela tak mala bola za 30min vonku...ako prvorodicka som sa neskutocne bala...ale v pripade takychto porodoch ...radost rodit 😀 🙂

martina833
15. mar 2014

2. porod trval asi tak 7 minut, rozdiel medzi casom narodenia a casom telefonatu drahemu, ze moze prist, ze ideme na to 😀, slabe kontrakcie asi tak 3 hod predtým kazdych 10 min., potom epiduralka, takze pohoda

tslobik
15. mar 2014

Tam kde som rodila ja epidurálky ani nedávajú

tereziik88
15. nov 2025
@civediamo

čo by nie,da sa to 🙂) ja som mala 4 kontrakcie a na tu 4-tu som malu vytlačila,predtym žiadne bolesti nič mi nebolo a otvorena som bola na 6 ked ma dali na salu,pichli mi nejaku infuzku a do 5 minut mala na svete,to si mala vidieť jak sa tam nahrnul doktor a sestričky ked som zahlasila že už musim tlačiť,sestrička kukla a skoro zvonček polamala 🙂))

pri druhom porode mi trvali kontrakcie asi hodinku viac nie a tiež to bolo podla mna rychlo,,,ja by som mohla rodiť jak ciganky každy rok,mne nič nebolo a po porode som išla na izbu pešo.🙂...niektore mame proste šťastie 😉

@civediamo ahoj, aj ste sa nejako pripravovali na pôrod?

civediamo
18. nov 2025
@tereziik88

@civediamo ahoj, aj ste sa nejako pripravovali na pôrod?

@tereziik88 musím povedať že vôbec som sa nepripravovala. Bola som ale v psychickej pohode. Nebrala som tehotenstvo ako chorobu. Ani som nerozmýšľala aký ten pôrod bude. Vedela som ze musím porodiť a to bola celá moja priprava🤣

Strana
z2