icon

Skúsenosti so štvrtým pôrodom

mischel12
Včera o 07:00

Ahojte baby. Zaujíma ma ,tie ktoré ste rodili štyri krát ,aký bol Váš štvrtý pôrod ? Rodili ste pred termínom? Po termíne? Ako prebiehal? Viem ,že každá sme iná,,,o chvíľku ma to čaká ,tak som zvedavá. Ďakujem za odpoveď

anonym_cd2c14
Včera o 07:56

už ti to ide ako na páse takže keď si to dala 3x 4 bude malina 😅

anonym_5e9889
Včera o 08:04
@anonym_cd2c14

už ti to ide ako na páse takže keď si to dala 3x 4 bude malina 😅

@anonym_cd2c14 nie je pravda. My sme mali tretí pôrod najťažší, ušli sme obaja hrobárovi z lopaty.

weruska1311
Včera o 08:14

Rodla som po termíne. Od odtečenia plodovej vody po vytlačenie prešlo 2,5hodiny, takže rýchle a intenzívne. Hneď ako mi odtiekla plodová voda som mala kontrakcie po 5.minútach pravidelné

anonym_cd2c14
Včera o 08:25
@anonym_5e9889

@anonym_cd2c14 nie je pravda. My sme mali tretí pôrod najťažší, ušli sme obaja hrobárovi z lopaty.

@anonym_5e9889 z akého dôvodu? nebol tam vyšší vek, rozdiel od posledného pôrodu? všetky boli prirodzené?

kikikat
Včera o 08:43

Prvé tri deti som rodila po termíne prirodzene, štvrté dieťa 9 dní pred termínom akútna sekcia.

mischel12
autor
Včera o 08:51

Ďakujem za odpovede ,môj tretí pôrod bol celkom rýchly necelé 3h od prvej kontrakcie....... momentálne som 37+4tt (38) ....

anonym_5e8784
Včera o 10:18

@mischel12 môj štvrtý rýchly, prijali ma v noci, dokonca mi nad ránom prestali kontrakcie. Ráno ma dr. vyšetril, trochu mi to pošparchal a o tri hodiny dcérka na svete. Všetko ok. A to bolo od tretieho pôrodu 15 rokov.

anonym_3c0bd1
Včera o 10:54
@mischel12

Ďakujem za odpovede ,môj tretí pôrod bol celkom rýchly necelé 3h od prvej kontrakcie....... momentálne som 37+4tt (38) ....

@mischel12 neboj 4ty bude este rychlejsi ako 3ti,ja som taka mala 5ty,maly isiel tak velmi rychlo von,ze bol az cely uplne cerveny ako paprika.Muz sa aj pytal,ze preco je taky cerveny,no lebo isiel rychlo von,kym nas pustili uz mal normalnu farbu.

anonym_0fbb97
Včera o 11:54

@mischel12 ja som mala najlepsi treti. Vyvolavany pred terminom, v 39.tyzdni. stvrty bol vyvolavany v 38 tyzdni kvoli mojmu vysokemu tlaku, brala som Dopegyt a nezaberal uz. Robili mi oxytocinovy test, cakala som na MUDr., lebo siel robit sekciu akutnu, zatial mi davali ATB 2 davky. Bola som v case hospitalizacie na 3 cm otvorena, ale bez kontrakcii, resp. nebolestivych, take tvrdnutie brucha len. Doktor zvazil, ze oxy test dopadol dobre a porod sa rozbehne, preto mi vypustili vodu, do hodinky zacali kobtrakcie, ale boli slabsie, tak mi pichali oxytocin, asi dalsia hodina a pol a bola som na 8 cm a tie zvysne 2 cm, to slo tak, ze mi kazali este sa postavit a chodit a ist na loptu, no s infuziou to bolo tazsie, presla som 2 kroky a uz som citila, ako sa mala zosupla dole a zacitila som hlavicku, tak som rychlo vyskocila na stol a porodna asistentka kricala na doktora, ze rodime a zakazovali mi tlacit 🙃. Ale mala sla sama, netlacila som vobec. Bez poraneni, bez sitia. Vcelku ok, na to, ze to bol 38.tyzden. Keby som donosila a zacalo by sa to prirodzene same, tak by to bolo asi este lepsie.
Ako si rodila tie 3 razy? Ja som ale vsetky mala pomerne rychle, najdlhsi bol druhy, 5 hodin dokopy.

anonym_9a0dca
Včera o 12:59

Pohlavie už viete?

anonym_8bfcd1
Včera o 13:55

V dnešnej dobe ešte niekto má odvahu mať toľko deti 😵

anonym_f6aa4e
Včera o 14:35
@mischel12

@mischel12 odtiekla mi o 3.00 voda a kym sme prisli do porodnice a kym ma prijali som sa pekne otvorila a isla rovno tlacit, islo to hladko a rychlo. Ak sa ti male nezasekne a bude pekne postupovat tak neboj

anonym_f6aa4e
Včera o 14:36
@anonym_8bfcd1

V dnešnej dobe ešte niekto má odvahu mať toľko deti 😵

@anonym_8bfcd1 ja mam 5 ale keby som mala rodit teraz, uz by som nechcela. Vsetky deti som mala v predkovidovom obdobi, da sa povedat ze oaza pokoja oproti tomu co sa deje odvtedy

anonym_5e9889
Včera o 22:39
@anonym_cd2c14

@anonym_5e9889 z akého dôvodu? nebol tam vyšší vek, rozdiel od posledného pôrodu? všetky boli prirodzené?

@anonym_cd2c14 prvý pôrod najľahšie, druhý ťažšie, 3 hrôza. Nechali ma trápiť sa, nechceli spraviť cisársky, aj keď vedeli že je zle. Nakoniec sa dieťa narodilo, už fialové. Viac nebudem písať. Hrôza. A mala som 30 rokov, žiadna obezita ani iné vážne diagnózy, tehotenstvo bezproblémové.